menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Kunststof regenton De Boer Drachten

Kunststof regenton

Ben je op zoek naar een kunststof regenton? We helpen je graag verder! Bij De Boer Drachten hebben we namelijk een ruim assortiment. Met een regenton vang je regenwater op, zodat je het weer kunt gebruiken om je tuin van water te voorzien.


Zo’n kunststof ton is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Benieuwd welke regenton het meest geschikt is voor jouw tuin. Leer onder de producten verder!

Lees meer...
9 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Kunststof regenton: welke kies jij?

Je hebt besloten dat je een kunststof regenton wilt kopen. Goede keus! We hebben kunststof tonnen in verschillende soorten en maten. Houd je niet van de “look” van een plastic regenton? In dat geval kun je ook kiezen voor een kunststof regenton met houtlook. Al is het dan misschien slimmer om een echte houten regenton te kopen.

Kunststof regenton in natuurlijke kleuren

We begrijpen dat je het liefst een kunststof regenton hebt die niet opvalt in de tuin, of in ieder geval een natuurlijke uitstraling heef. Vergeet felgekleurde plastic tonnen, want alle modellen uit ons aanbod hebben een mooie natuurlijke kleur.

Sterker nog: als je de ton goed plaatst tussen de planten zal deze nauwelijks zichtbaar zijn. Weet je nog niet helemaal welke grootte regenton je moet kopen? Lees dan snel verder.

Verschillende groottes kunststof regentonnen

Veel mensen vragen zich af: “hoe snel is een regenton vol?” Dat is natuurlijk heel erg afhankelijk van hoeveel regen er valt in ons doorgaans regenachtige land, maar ook van hoe groot je tuin is. 

Als je een grote tuin hebt, maak je waarschijnlijk meer gebruik van het water uit je regenton. In dat geval raden wij je een plastic ton van 200 liter aan. Heb je een kleinere tuin? Dan is een kunststof regenton van 100 liter voldoende.

Kunststof regentonnen in verschillende kleuren

Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur hebben we kunststof regentonnen in verschillende kleuren voor je in de aanbieding:

  • Kunststof regenton grijs
  • Kunststof regenton zwart
  • Kunststof regenton groen

Vind je perfecte kunststof regenton bij De Boer

Nu je over alle benodigde informatie van kunststof regentonnen beschikt, is het tijd om de regenton te kopen die perfect bij jou en jouw tuin past. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen hebben wij kunststof regentonnen in verschillende soorten en maten. 

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste regenton? Je kunt altijd contact met ons opnemen. Wij adviseren je graag, zodat jij de kunststof regenton koopt die perfect bij jou past! 

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw