menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Slanghaspels kopen? Voor 20u besteld, morgen in huis.

Slanghaspels

Slanghaspels zorgen voor nog meer gemak tijdens het opbergen en uitrollen van uw tuinslang. Bent u op zoek naar en wandslangenbox met muurbevestiging en automatische oprolbaarheid? Of kiest u toch liever voor een van onze slanghaspelwagens met wielen! De Boer Drachten heeft een groot assortiment in diverse varianten en merken. Met een tuinslang, zonder tuinslang of complete sets met opzetstukken en koppelingen. Maak uw tuin bewatering eenvoudiger met de tuinslanghaspels en vaste wandslanghouders van De Boer Drachten. Besproei uw tuin zonder knikken in uw tuinslang, extra uitrol comfort en met schonere handen. Bekijk direct ons assortiment aanbod aan slanghaspels.

Lees meer...
41 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Hoe maak ik een keuze in slanghaspels

Slanghaspels zorgen voor een niet te missen extra comfort tijdens het bewateren van uw tuin. Tuinslangen zijn een belangrijk onderdeel voor het bewateren van uw gazon, bloemen en planten. Met een haspel kunt u uw tuinslang eenvoudig verplaatsen, oprollen en opbergen. Houdt bij uw keuze voor een tuinslang haspel rekening met de manier waarop u het wilt gebruiken. Heeft u een kleine of middelkleine tuin, dan is een vaste wandslangbox of houder ideaal! Wilt u de haspel kunnen verplaatsen dan is een slangenwagen eenvoudig in gebruik. De Boer Drachten heeft een groot aanbod aan bekende merk met haspels zoals:

  • GARDENA
  • FISKARS
  • Hazelock
  • Bosta

Ook dient u bij slanghaspels rekening te houden met de capaciteit van een haspel. Tot welke capaciteit de haspel geschikt is varieert welke diameter 13 mm (1/2 "), 19 mm (3/4") en 25 mm (1 ") tuinslang u hierop wilt rollen. Ook de koppelstukken, sproei accessoires en de koppeling met uw kraan zijn belangrijk bij het selecteren van een van onze slanghaspels.

Slanghaspels bestel je eenvoudig online

Een slanghaspel online kopen? De Boer Drachten is specialist in haspels voor alle tuinen. Kies extra gemak met opties als automatisch op- en uitrollen of 360 graden laten mee bewegen tijdens het besproeien van uw tuin! Op voorraad en direct leverbaar! Vandaag voor 20.00 uur besteld, morgen in huis.Tuin bewatering artikelen koopt u bij De Boer Drachten. Bekijk ons uitgebreide assortiment aan slanghaspels.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw