menu
 • excl.
 • incl.
BTW

Tuinslang koppeling kopen? – De Boer Drachten

Tuinslang koppeling

De verschillende variaties van een tuinslang koppeling zorgen ervoor dat jij je tuin optimaal kunt bewateren met een tuinslang. In het assortiment van De Boer Drachten vind je verschillende tuinslangkoppelingen voor jouw tuinslang, variërend van slangkoppelingen tot kraanaansluitingen en waterverdelers. Bekijk ons assortiment en ontdek alle verschillende varianten van de tuinslang koppeling!

Lees meer...
144 artikelen gevonden
Sorteer op:
Hydro-fit Snelkoppeling
Hydro-fit Snelkoppeling
vanaf  € 6,50 (per stuk)
Hydro-Fit Kraanaansluiting
Hydro-Fit Kraanaansluiting
vanaf  € 2,81 (per stuk)
(1)
actie
Hydro-Fit Aansluiting
Hydro-Fit Aansluiting
vanaf  € 18,40 € 12,00 (per 10 stuks)
actie
Hydro-Fit Kraanaansluiting
Hydro-Fit Kraanaansluiting
vanaf  € 7,50 € 4,90 (per 10 stuks)
Gardena Kraanstuk
Gardena Kraanstuk
vanaf  € 2,22 (per stuk)
Premium kraanstuk 26,5mm (G3/4), los
Premium kraanstuk 26,5mm (G3/4), los
€ 7,18 (per stuk)
leverbaar binnen 4-8 werkdagen
Premium kraanstuk 33,3mm(G 1/), los
Premium kraanstuk 33,3mm(G 1/), los
€ 7,35 (per stuk)
leverbaar binnen 4-8 werkdagen
Vergelijken (0)

Tuinslang koppeling van diverse merken

In ons ruime assortiment vind je tuinslang koppelingen van verschillende merken. De tuinslangkoppelingen van Hydro-Fit, Bosta en Unger zijn van goede kwaliteit en zorgen ervoor dat jij je tuin optimaal kan bewateren. Het grootste deel van de tuinslang koppelstukken zijn van de merken Gardena en Fiskars. Bekijk ook ons assortiment met tuinslangen en zorg voor een goede aansluiting tussen het koppelstuk en tuinslang!

Gardena                                

Gardena is het grootste merk op het gebied van tuinverzorging. In het aanbod van De Boer Drachten vind je alles van Gardena als het gaat om tuinbewatering. Gardena zorgt voor een goede kwaliteit en een ruim aanbod. In ons assortiment vind je veel producten van Gardena van voegenkrabbers tot een Gardena koppeling.

Fiskars

In het assortiment van De Boer vind je diverse slangkoppelingen van Fiskars voor het bewateren van je tuin. Deze tuinslangkoppelingen variëren van kraanaansluitingen tot 3-wegstukken en zijn van goede kwaliteit. Bij de aankoop van een koppelstuk van Fiskars is het belangrijk om te kijken naar de juiste aansluitmaat die past bij jouw tuinslang. Bekijk ons aanbod met Fiskars tuinspuiten om je tuin snel en eenvoudig te besproeien.

Soorten tuinslang koppelingen

Er zijn diverse soorten tuinslang koppelingen beschikbaar om jouw tuinslang aan te sluiten op verschillende onderdelen voor tuinbewatering. Koppelingen zijn verkrijgbaar in verschillende aansluitmaten en voor verschillende attributen. Hieronder zijn de meest voorkomende tuinslangkoppelingen op een rijtje gezet:

 • Slangkoppeling
 • Kraankoppeling/aansluiting
 • Wegstukken (2/3-wegstuk)
 • Koppeling met waterstop
 • Slangreparateur
 • Waterverdeler
 • Reduceerkoppeling
 • Regulierstop
 • Schroefadapter

Alle bovenstaande koppelingen/aansluitingen hebben een andere functie, maar hebben hetzelfde einddoel. De koppelingen zijn namelijk allemaal te gebruiken voor het bewateren van je tuin. Als je voor 20.00 uur jouw tuinslang koppeling besteld, ontvang je hem morgen al in huis!

Welke tuinslang koppeling kopen?

Bij de aanschaf van een tuinslang koppeling is het belangrijk om te weten welke koppeling jij op dat moment nodig hebt. Als je een tuinslang wilt aansluiten op een kraan moet je bijvoorbeeld een slangkoppeling en een kraanaansluiting aanschaffen om het te laten werken. Naast de soort is ook de aansluitmaat erg belangrijk. De maat van de tuinslang die je hebt moet wel hetzelfde zijn als de koppelingen die je wilt gaan kopen. De veelvoorkomende maten van de tuinslangkoppelingen zijn: 1/2 Inch, 3/4 Inch, 5/8 Inch, 1 Inch en combinaties hiervan. Bekijk de aansluitmaat van jouw tuinslang en bestel direct een passende tuinslang koppeling!

Tuinslang koppeling online bestellen

Je tuinslangset compleet maken met één van onze tuinslang koppelingen? Bestel deze gemakkelijk online bij De Boer Drachten. Op onze website vind je een uitgebreid aanbod van verschillende merken. Met de tuinslangkoppelingen kun je gemakkelijk jouw tuinslangset compleet maken en je tuin of planten besproeien.

Weet je niet precies welke koppeling je nodig hebt? Kom gerust langs in onze winkel of praat met één van onze medewerkers. Onze medewerkers zijn 6 dagen per week telefonisch of per mail bereikbaar. Met onze kennis en ervaring geven wij jouw het beste advies bij het bewateren van jouw tuin. Wacht dus niet te lang en bestel jouw tuinslang koppeling!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw