menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Kraanaansluiting kopen? – De Boer Drachten

Kraanaansluiting

Om je tuinslang aan een kraan te koppelen heb je een kraanaansluiting nodig. Deze kraanaansluiting moet wel dezelfde maat hebben als de tuinslang want deze kunnen verschillen. Tussen de kraanaansluiting en de tuinslang moet ook nog een snelkoppeling worden gezet voor de optimale aansluiting van het kraanstuk en de tuinslang. In het assortiment van De Boer Drachten vind je kraanaansluitingen van verschillende merken zoals Gardena, Fiskars en Hydro-fit. Bekijk ons assortiment via onze website! 

Lees meer...
17 artikelen gevonden
Sorteer op:
Gardena Kraanstuk
Gardena Kraanstuk
vanaf  € 3,04 (per stuk)
actie
Hydro-Fit Kraanaansluiting
Hydro-Fit Kraanaansluiting
vanaf  € 2,90 € 1,74 (per 10 stuks)
actie
Hydro-Fit Kraanaansluiting
Hydro-Fit Kraanaansluiting
vanaf  € 6,68 € 4,34 (per stuk)
(1)
Gardena Kraanstuk 1/2 Inch
Gardena Kraanstuk 1/2 Inch
vanaf  € 5,84 (per stuk)
Gardena Premium kraanstuk 26,5mm (G3/4)
Gardena Premium kraanstuk 26,5mm (G3/4)
vanaf  € 11,23 (per stuk)
Vergelijken (0)

Kraanaansluiting van diverse merken

Het is belangrijk om te weten welk merk je wilt aanschaffen voor jouw kraanstuk. In ons ruime assortiment vind je kraanaansluitingen van verschillende merken. Zo hebben we kraan aansluitingen van onder andere Gardena, Fiskars en Hydro-fit.

Gardena kraanaansluiting

Gardena is al 50 jaar specialist op het gebied van Tuin en park. De kraankoppelingen van Gardena zijn allemaal van goede kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende maten. Ook het materiaal verschilt, zo zijn er kraanstukken van kunststof en van metaal. Bekijk ons assortiment van slangkoppelingen en maak jouw Gardena set compleet!

Fiskars kraanaansluiting

In ons ruime assortiment vind je een aantal kraankoppelingen van Fiskars. Deze koppelingen zijn allemaal verstelbaar naar meerdere aansluitmaten. Dit zorgt ervoor dat je verschillende koppelingen kunt aansluiten op hetzelfde kraanstuk. Ook kun je met de dubbele koppeling van Fiskars maarliefst 2 tuinslangen aan 1 kraan koppelen. Bekijk nu ons assortiment en bestel jouw Fiskars kraanaansluiting online!

Hydro-fit kraanaansluiting

De Hydro-fit kraankoppelingen van De Boer zijn verkrijgbaar in 2 soorten; messing en kunststof. De messing aansluiting is steviger en zal langer mee gaan. De kraankoppeling van kunststof is gemakkelijk te koppelen met een snelkoppeling aangezien deze in de meeste gevallen ook van kunststof zijn. Heb je nog een kraanaansluiting voor je tuinslang nodig? Bestel een Hydro-fit kraan aansluiting gemakkelijk online!

Kraanaansluitingen in verschillende maten

Bij de aanschaf van een kraanaansluiting is het belangrijk om te weten welke maat je wilt hebben. Er zijn verschillende maten kraankoppelingen die passen bij een snelkoppeling om een tuinslang aan te sluiten. De aansluitmaten kunnen in ‘inch’ worden beschreven, maar ook in ‘mm’. Hieronder zijn de beschikbare aansluitmaten in inches en millimeters aangegeven.

Aansluitmaat Inch

Aansluitmaat millimeter

1/2 Inch

21 mm

1 Inch

33,3 mm

3/4 Inch

26,5 mm

Alle koppelingen voor een tuinslang zijn beschikbaar in minimaal één van deze maten. Je kunt onze koppelingen daardoor gemakkelijk aansluiten op een kraanstuk. Bekijk ons assortiment voor tuinslangkoppelingen en bewater jouw tuin zo optimaal mogelijk!

Kraanaansluiting online bestellen

Als je weet welke soort en welke maat kraanaansluiting je nodig hebt kun je deze snel en eenvoudig op onze website bestellen. Ben je er niet zeker van of je de goede kraankoppeling besteld? Zoek gerust contact met ons op. Onze deskundigen zijn 6 dagen in de week telefonisch of per mail bereikbaar en staan voor je klaar met het beste advies. Met vragen over andere koppelingen kun je ook gerust een telefoontje plegen of ons een mail sturen die wij met plezier beantwoorden!

Ben je toevallig in de buurt van Drachten? Kom een kijkje nemen in onze winkel en bekijk ons assortiment van tuinbewatering. Naast onze online service kun je hier ook altijd vragen stellen. Onze deskundigen in onze winkel zullen je het beste advies geven en voor dat je het weet is jouw kraanaansluiting al aangesloten op de kraan. Als je vandaag een bestelling doet ontvang je deze morgen al in huis. Wacht dus niet en bestel je kraanaansluiting online bij De Boer Drachten.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw