menu
 • excl.
 • incl.
BTW

Slangkoppelingen kopen? – De Boer Drachten

Slangkoppelingen

Slangkoppelingen zijn erg handig als het gaat om tuinbewatering. De koppelingen hebben verschillende functies die gericht zijn op het bewateren van jouw tuin. In het assortiment van De Boer Drachten vind je een ruim assortiment met diverse soorten slang koppelingen. Alle koppelingen die je nodig hebt vind je in ons assortiment. Bestel vandaag je slangkoppelingen en ga morgen al aan de slag met je tuin!

Lees meer...
113 artikelen gevonden
Sorteer op:
actie
Hydro-Fit Aansluiting
Hydro-Fit Aansluiting
vanaf  € 18,70 € 12,20 (per 10 stuks)
Vergelijken (0)

Verschillende soorten slangkoppelingen

Slangkoppelingen zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Elke slang koppeling heeft zijn eigen functie op het gebied van tuinbewatering. Het kan zijn dat je meerder koppelingen nodig hebt om een goed lopend systeem te kunnen gebruiken. Een tuinslang op zichzelf kun je niks mee als je hem niet aan kunt sluiten met een koppeling. Bekijk ook ons assortiment met kraanaansluitingen om je tuinslang op aan te sluiten.

Hieronder hebben wij de verschillende soorten slangkoppelingen op een rijtje gezet!

 • Slangkoppeling
 • Wegstuk
 • Rubberring
 • Waterstop
 • Waterverdeler
 • Slangreparateur
 • Regulierstop
 • Insteeknippel
 • Snelkoppeling
 • Reduceerkoppeling
 • Aansluitset
 • Schroefadapter

Koppelingen voor een slang van bekende merken

In het aanbod van De Boer Drachten vind je een ruim assortiment met slangkoppelingen van bekende merken. Zo hebben we koppelingen voor jouw tuinslang van Gardena en Fiskars. Deze twee merken staan bekend om haar goede kwaliteit.

Gardena slangkoppelingen

Van het merk Gardena hebben wij de meeste koppelingen in ons assortiment. De koppelingen voor tuinslangen zijn gemakkelijk te monteren en van zeer goede kwaliteit. De verschillende koppelingen zijn allemaal te gebruiken in je tuin. Bekijk ons assortiment en bestel jouw Gardena koppelingen via onze website!

Fiskars slangkoppelingen

In ons assortiment vind je diverse slangkoppelingen van Fiskars. Deze koppelingen zijn gemaakt van stevig kunststof en verkrijgbaar in verschillende soorten. Bekijk ook de tuinsproeiers van Fiskars om je tuin zo goed mogelijk te kunnen bewateren.

Welke slangkoppeling heb ik nodig?

Bij de aanschaf van een slangkoppeling is het belangrijk om te weten wat je wilt gaan doen. Als je een tuin wilt besproeien met een tuinslang heb je natuurlijk een koppeling nodig die de slang aan het kraanstuk koppelt. Wil je een tuinslang repareren? Dan heb je juist een slangreparateur nodig. Er zijn talloze mogelijkheden als het gaat om de slang koppelingen. Bekijk ook ons aanbod van tuinspuiten en –broezen.  Met de slangkoppelingen van De Boer kun je jouw tuinslang daar ook gemakkelijk op aansluiten!

Slangkoppelingen online bestellen

Waarom slangkoppelingen bestellen bij De Boer Drachten? Wij zijn specialist op het gebied van tuin en park en kunnen jou het beste advies geven over het bewateren van je tuin. Weet je niet welke koppeling je nodig hebt? Onze deskundigen zijn 6 dagen in de week telefonisch en per e-mail bereikbaar. Wij geven je altijd het beste advies dus stel gerust je vragen en vermeld problemen.

In onze fysieke winkel ben je ook altijd van harte welkom. Hier staan tevens allerlei deskundigen voor je klaar met het advies dat je verdient! Als je vandaag een online bestelling doet, dan heb je het morgen al in huis. Bestel jouw slangkoppelingen dus snel via onze website!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw