menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Kinderkruiwagens kopen? - Gratis verzending!

Kinderkruiwagens

Kinderkruiwagens zijn speciaal voor de jonge tuiniers die papa of mama mee willen helpen in de tuin. Niets is leuker dan samen te klussen en ondertussen veel te leren. Samen tuinieren werkt het beste met een kinderkruiwagen en ander speelgoed tuingereedschap. Zoek jij op dit moment naar een kinderkruiwagen? Wij hebben diverse kinderkruiwagens in ons aanbod, zowel van metaal als van plastic, in verschillende kleuren. Maak je keuze en bestel online een kinderkruiwagen!

Lees meer...
7 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Verschillende soorten kinderkruiwagens

Er zijn verschillende soorten kinderkruiwagens, namelijk metalen en kunststof speelgoed kruiwagens. De volledige kunststoffen kruiwagens zijn geschikt voor jonge kinderen van rond de 2 jaar. Deze modellen zijn licht in gebruik, vaak wegen ze nog geen kilo. Daarnaast zijn er ook kinder kruiwagens met een metalen onderstel en een kunststof bak. Deze kunststof kruiwagen is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Door het gepoedercoate frame en het massieve wiel gaan deze modellen langer mee. Match het kindermodel met je eigen volwassen  kruiwagen, welke wij ook in ons assortiment hebben. 

Metalen kinderkruiwagens hebben wij in verschillende kleuren, zoals rood en groen. Deze metalen modellen zijn geschikt voor jongens en meisjes vanaf 3 jaar.

Diverse modellen kinderkruiwagens 

Er zijn naast de verschillende materiaaltypes ook verschillende wiel opties mogelijk. Veel speelgoed kruiwagen modellen komen met één wiel. De band is vaak een luchtband waardoor de kruiwagen door kinderen goed vooruit te duwen is. Ook zijn er designs met twee wielen, deze zorgen voor extra stabiliteit. Bij De Boer Drachten hebben wij ook een ruime  voorraad aan onderdelen voor de kruiwagens. Mocht je een ander wiel nodig zijn dan koop vind je deze ook bij ons. 

Hoe zet je een speelgoed kruiwagen in elkaar?

De kruiwagen voor een kind wordt vaak ongemonteerd geleverd. Ben je in onze vestiging dan kan een medewerker altijd ter plekke helpen met het monteren. Gelukkig is het in elkaar zetten van de speelgoed kruiwagen erg eenvoudig. In het pakket bevinden zich vaak het frame, het wiel, de bak en het bevestigingsmateriaal. Afhankelijk van het model is de band al opgepompt, dit hoef je dus zelf thuis niet meer te doen. Via het volgende stappenplan zet je zelf eenvoudig de kinderkruiwagen van kunststof of metaal in elkaar. 

Het stappenplan:

  • Haal de onderdelen uit de doos. 
  • Haal van het wiel het folie, hier zitten de bevestigingsmaterialen in. 
  • Wanneer je de bevestigingsmaterialen uit het zakje hebt gehaald doe je het wiel tussen de gaatjes van het meegeleverde frame. 
  • Het metalen staafje doe je door 1 van de gaten in het frame, dan door het wiel en dan in het andere gat 
  • Maak het metalen staafje vast met de boutjes. Let op: draai alles niet té strak aan. Het wiel moet nog wel de ruimte hebben om te kunnen draaien. 
  • Plaats de bak op het metalen frame. Zorg er wel voor dat je de gaatjes blijft zien. 
  • Duw de meegeleverde boutjes via de bak door het metalen frame en draai deze vast onder het frame.
  • Hoera! De kinderkruiwagens zijn klaar voor gebruik!  

Koop kinderkruiwagens in de winkel of online

Speelgoed tuingereedschap is gemakkelijk te bestellen op onze website. Hier kan je al de modellen bekijken en met elkaar vergelijken. Bestel je op werkdagen voor 20:00, dan versturen wij de bestelling nog dezelfde dag! 

Mocht je nog vragen hebben over de verschillende modellen, neem dan gerust contact met ons op. Contact opnemen kan telefonisch of via de mail. Daarnaast staan onze specialisten in de winkel voor je klaar om je te adviseren over de kinderkruiwagens. 

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw