menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Kruiwagenonderdelen bestellen?

Kruiwagenonderdelen

Ben je op zoek naar onderdelen voor jouw kruiwagen? Bij De Boer vind je een ruim assortiment aan kruiwagenonderdelen, van wielen tot binnenbanden en kruiwagenbakken. Of je nu jouw oude kruiwagen wilt repareren of aanpassen naar jouw wensen, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij hebben alles in huis om jouw kruiwagen nieuw leven in te blazen. Bekijk nu op onze website al onze kruiwagenonderdelen of kom langs in onze winkels!

Lees meer...
69 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Wielen voor jouw kruiwagen

Het juiste wiel kan het verschil maken bij het gebruik van jouw kruiwagen. Daarom biedt De Boer een ruim assortiment aan kruiwagenwielen. Of je nu op zoek bent naar een luchtband of massief rubberen wiel, wij hebben het allemaal. Onze wielen zijn van hoogwaardige kwaliteit en geschikt voor intensief gebruik.

Kruiwagenbakken in verschillende maten

Bij De Boer vind je kruiwagenbakken in verschillende maten. Zo kun je altijd de juiste bak vinden voor jouw klus. Onze kruiwagenbakken zijn van hoogwaardige kwaliteit en geschikt voor intensief gebruik. Heb je speciale wensen? Laat het ons weten en wij gaan voor je op zoek naar de juiste kruiwagenbak.

Binnenbanden voor jouw kruiwagenwiel

Een lekke band is vervelend, zeker wanneer je net lekker aan het werk bent met jouw kruiwagen. Bij De Boer vind je daarom een ruim assortiment aan binnenbanden voor jouw kruiwagenwiel. Onze binnenbanden zijn van hoogwaardige kwaliteit en geschikt voor intensief gebruik. Zo ben je altijd verzekerd van een goed werkende kruiwagen.

Bestel eenvoudig online bij De Boer

Of je nu op zoek bent naar wielen, kruiwagenbakken of binnenbanden, bij De Boer vind je het allemaal. Wij bieden een ruim assortiment aan kruiwagenonderdelen van hoogwaardige kwaliteit, tegen scherpe prijzen.

Wil je ons assortiment aan kruiwagenonderdelen zelf bekijken? Breng dan een bezoek aan een van onze vestigingen in Drachten of Hazerswoude-Dorp. Hier vind je niet alleen een ruim assortiment aan onderdelen, maar kun je ook terecht voor advies en onderhoud. Onze medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van de juiste onderdelen voor jouw kruiwagen.

Heb je geen tijd om naar een van onze vestigingen te komen? Geen probleem, want bij De Boer kun je ook eenvoudig online bestellen. Op onze website vind je ons volledige assortiment aan kruiwagenonderdelen, inclusief wielen, kruiwagenbakken en binnenbanden.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw