menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Bestel nu een fruitplukker πŸ‹

Fruitplukker

Fruitplukker gereedschap helpt je bij het het oogsten van kwetsbare fruitsoorten. Fruit plukken doe je met de zachte hand en het beste fruitpluk gereedschap. Bij De Boer Drachten hebben wij de handigste fruitplukkers voor al het hangend en gevallen fruit in je tuin of boomgaard. Een lange telescopische steel met een opvangzak zorgt ervoor dat je fruit uit hoge bomen veilig kunt plukken zonder een wiebelige trap. Kies voor het beste gemak en efficiëntie tijdens het oogsten van je fruit. Bekijk hieronder de beste (combi)systemen voor de échte fruitplukker.

6 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Voor welke fruitsoorten gebruik ik een fruitplukker?

Een fruitplukker is uitstekend geschikt voor hangend fruit zoals:


  • Appels
  • Peren
  • Kersen
  • Pruimen
  • Noten

Ook fruit vanaf de grond rapen gaat eenvoudig met de systemen van onder andere Gardena. Met de pluklepel zorg je dat het fruit zo goed mogelijk wordt opgeraapt van de grond. Voor fruit aan hoge hangende takken is een lange steel ideaal. Plaats het steeltje tussen de plukpinnen en vang je fruit gemakkelijk op in de plukzak zonder te beschadigen. Bij De Boer Drachten kies je voor de beste fruitplukker.


Fruit oogsten zonder te beschadigen


De voordelen van een fruitplukker zijn eenvoudig en goed te benoemen. Omdat fruit kwetsbaar is bij vallen en stoten is het belangrijk zorgvuldig te zijn met je oogst. Deze snoeigereedschappen zorgen ervoor dat je eenvoudig komt op lastige plekken en oogst zonder hardhandigheid. Ook zorg je voor zo min mogelijk schade aan je fruitbomen met het gebruik van een fruitplukker.


Wat is een appelplukker?


De term fruitplukker is een brede term en wordt regelmatig een appelplukker genoemd. Hoe je fruit plukt verschilt natuurlijk wel. Voor laaghangend fruit heb je bijvoorbeeld alleen een handvat nodig, voor hoge fruitbomen is een telescopische stok een geschikt oplossing. Een fruitplukker voor kersen is in bijna alle gevallen net zo geschikt voor het oogsten van appels en peren. Heb je ander snoeigereedschap nodig zoals snoeischaren of takkenscharen? Bij De Boer Drachten vind je al het snoei materiaal voor een goede oogst.


Fruitplukker online bestellen


Bestel vandaag je fruitplukker en ontvang hem morgen in huis. Bij de Boer Drachten zijn specialist in al het gereedschap voor je tuin. Wil je een specialist spreken? Bel ons gerust op 0512 51 82 05. Bij De Boer Drachten selecteer je eenvoudig het meest geschikte fruitplukker.


De Boer Drachten
Winkelt u privΓ©
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw