menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Snoeischaren kopen? - Ruime aanbod!

Snoeischaren

Bij snoeiklussen horen goede snoeischaren voor een optimaal knipresultaat. Er zijn twee soorten snijsystemen: de bypass (papegaaienbek) en de snoeischaar aambeeld. De bypass is de meest populaire snoeischaar en is geschikt voor precisiewerk met een uitstekende rechte snede. Selecteer eenvoudig de beste snoeischaar geschikt voor de juiste tak diameter. De Boer Drachten is specialist in tuingereedschappen voor al je snoeiwerk. Voor het snoeien en verwijderen van jong, zacht en semi-houten struiken en heesters vind je De Boer Drachten kwalitatieve snoeischaren.

Lees meer...
71 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Comfortabele snoeischaren voor extra snoei gemak

De mate van gewenst comfort bij snoeischaren is afhankelijk van je snoeiklus en gebruiksintensiteit. Bij De Boer Drachten kies je uit een ruim assortiment voor hobbytuiniers en professionals. Kies o.a. uit ergonomische scharen voor veelvuldig snoei- en knipwerk tot comfortabele handvaten met extra softgrip van FISKARS. Vind je veiligheid belangrijk? Een snoeischaar met veiligheidssluiting zorgt voor meer veiligheid bij het pakken en opbergen van je gereedschap. Bij De Boer Drachten bestel je eenvoudig alle bekende merken snoeischaren:

  • GARDENA
  • Felco
  • FISKARS
  • ARS
  • Bahco

Wat is het verschil tussen aambeeld - en bypass snoeischaren?

De bypass snoeitechniek is de bekendste onder de snoeischaren. Dit snijsysteem wordt ook wel papegaaienbek genoemd. De snijbladen van dit systeem bewegen langs elkaar voor een scherpe snede. Dit maakt dat dit type uitstekend geschikt is voor fijn snoeiwerk van stengels en wortels tot 25 mm.

Een aambeeldsnoeischaar heeft een enkel snijblad dat in contact komt glad metaal. Dit snijsysteem knipt grover en geeft een krachtig knipresultaat bij het snoeien van iets dikkere takken en hout. Voor overwegend dikkere takken kunt u ook kiezen voor onze takkenscharen en takkenzagen. De grovere snoeitechniek beschadigt het plantweefsel. Hierdoor is een aambeeld-snoeischaar geschikt voor dood hout. Kies uit een breed aanbod hoogwaardige snoeischaren. 

Snoeischaren kopen?

Bij De Boer Drachten koop je hoogwaardige snoeischaren. Bestel al je snoeigereedschappen voor 23:59 en ontvang hem morgen al in huis! Heb je nog vragen of over onze scharen? Neem contact op met een snoeischaar specialist of kom langs in de winkel en doe je eigen snoeischaren test. Bekijk nu direct online in onze webshop alle bekende snoeischaren. 

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw