menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Tuinharken kopen? - Nu op voorraad!

Tuinharken

Tuinharken zijn ideaal om grond te egaliseren of voor wanneer je grond wilt bewerken! Je kunt de tuinhark ook goed gebruiken voor het aanharken van grind. In het assortiment van de Boer Drachten zijn asfaltharken, tuinharken en handharken te vinden. Bekijk nu het ruime aanbod aan tuinharken online of kom langs in de winkel van de Boer Drachten. Bestel nu voor 16:00 online en je hebt je tuinharken morgen al in huis!

Lees meer...
54 artikelen gevonden
Sorteer op:
Tuinhark
Tuinhark
vanaf  € 18,77 (per stuk)
leverbaar binnen 4-8 werkdagen
Vergelijken (0)

Verschillende soorten tuinharken

In het assortiment van de Boer Drachten vind je verschillende soorten tuinharken. De verschillende harken en toebehoren worden aangeboden door bekende merken als Fiskars, Gardena en Talen Tools. De verschillende soorten tuinharken lichten wij hieronder graag voor je toe:

Tuinharken

Tuinharken zijn geschikt voor het egaliseren van grond en het aanharken van onder andere grind. Met deze harken kun je ook heel goed afval verwijderen uit de tuin. Het is wel aan te raden deze harken niet in de buurt van planten te gebruiken, omdat de koppen van de harken gemaakt zijn van verzinkt staal zijn deze niet flexibel en kunnen ze je planten beschadigen. De keuze tussen het aantal tanden aan de kop van de hark is afhankelijk van het oppervlakte wat geharkt moet worden, bekijk dit van te voren dus goed. Koop nu je tuinharken online bij de Boer Drachten!

Asfaltharken

Deze tuinharken zijn speciaal gemaakt voor het aanharken van asfalt, deze harken zijn gemaakt van gesmeed staal. Gesmeed staal is sterker dan verzinkt staal, hierdoor zullen de tanden van de hark niet snel gaan slijten of krom trekken. In het assortiment van de Boer Drachten zijn er verschillende maten asfaltharken die variëren van 12 tot 16 tanden.

Handharken

Deze tuinharken zijn speciaal gemaakt voor het losmaken, beluchten en wieden van de bodem. De ergonomische handgreep met zacht component past perfect in de hand en de hoek aan het einde voorkomt wegglijden. De bladen zijn gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van een duroblast coating voor een lange levensduur.

Wanneer tuin harken?

Het is aan te raden om de tuin te harken bij droog weer, je kunt het onkruid dan het beste wieden. Wanneer het droog is ontstaat er namelijk een soort laag van stof wat het groeien van nieuw onkruid tegenhoudt.

Waarom tuin harken?

Het harken van de tuin met de tuinharken van de Boer Drachten is cruciaal voor een langere levensduur van je gazon en/of tuin. Door het harken van de tuin zorg je ervoor dat de grond belucht wordt, dat je tegels en bestrating schoon blijven, dat de grond egaliseert en zo voorkom je onkruid.

Tuinharken kopen bij de Boer Drachten

Ben je opzoek naar tuinharken? Dan ben je bij de Boer Drachten aan het juiste adres! De Boer Drachten heeft een ruim assortiment aan verschillende soorten tuinharken. Tuin-, asfalt- en hand harken, je vindt het allemaal bij de Boer Drachten. Bestel nu je tuinharken voor 16:00 online en je hebt ze de volgende dag al in huis!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw