menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Bosmaaiers op accu kopen?

Bosmaaiers accu

Bosmaaiers op accu zorgen ervoor dat je snoerloos en zonder benzine kunt maaien of snoeien. Binnen een mum van tijd zorgen de accu bosmaaiers ervoor dat het hoge gras weer netjes kort is. Bosmaaiers zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Zo beschikt De Boer ook over grastrimmers op accu en accu kantenmaaiers, voor iedere tuin een passende machine. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment met diverse merken zoals Stihl, Greenworks, Makita, Stiga, Gardena, Metabo en Bosch.

Lees meer...
12 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

De voordelen van bosmaaiers op accu

Bosmaaiers op accu hebben veel voordelen ten opzichte van elektrische en benzine bosmaaiers. Een accu bosmaaier heeft echter minder vermogen dan een benzine variant, maar stoot geen schadelijke stoffen uit. Als overzicht hebben wij alle voordelen van de bosmaaiers op een rijtje gezet:

  • Door te werken met een accu heb je een hogere mobiliteit aangezien je flexibel en onafhankelijk te werk kunt gaan.
  • Je hoeft geen gehoorbeschermers te gebruiken aangezien de machines erg stil te werk gaan. Ze zijn hierdoor erg geschikt in een drukke omgeving of woonwijk.
  • De accu’s zijn zeer duurzaam wat ervoor zorgt dat de bosmaaiers een lange werktijd hebben voordat je deze moet opladen.
  • De accu’s zijn eenvoudig uitwisselbaar. Je kunt ze namelijk ook gebruiken voor andere tuinmachines van hetzelfde merk en met hetzelfde vermogen.

Accu kantenmaaiers

Een variant van de bosmaaiers op accu zijn de accu kantenmaaiers. Deze kantenmaaiers zijn geschikt voor kleine tot middelgrote tuinen waar er kleine oppervlaktes gemaaid moeten worden. Bosmaaiers hebben meer vermogen waardoor deze een grote tuin beter aan kunnen. Met een kantenmaaier accu ben je niet afhankelijk van een stopcontact waardoor je veel meer bewegingsvrijheid hebt.  Daarnaast zul je geen last hebben van geluidsoverlast aangezien het stille machines zijn. Bekijk ook ons  complete assortiment met accu tuingereedschap waarbij je dezelfde accu’s kunt gebruiken.

Grastrimmer accu

Grastrimmers op accu zijn net als kantenmaaiers erg geschikt voor kleine tuinen. Hier staat het gras in de meeste gevallen niet erg hoog waardoor je de randen van het grasoppervlakte eenvoudig netjes kunt houden. Een accu grastrimmer heeft een duurzame werktijd waardoor deze soms wel meerdere keren gebruikt kan worden zonder de accu op te laden. Een grastrimmer is ten opzichte van een bosmaaier lichter in gewicht waardoor het makkelijker is om de machine langere tijd te tillen. Bekijk ons complete assortiment met grastrimmers op accu via onze website.

Welke bosmaaiers accu heb ik nodig?

Bosmaaiers op accu zijn de ideale oplossing voor oppervlaktes waar je met een grasmaaier niet bij kunt komen. Met de accu bosmaaiers hou je het gras kort waardoor het onkruid verdwijnt. Bij de aanschaf is het belangrijk om rekening te houden met de omvang van je tuin. Bij een middel grote tot grote tuin raden wij aan een bosmaaier te komen omdat die meer vermogen hebben. Heb je een kleine tuin? Bekijk dan ons aanbod met accu kantenmaaier of grastrimmers op accu voor het beste resultaat. Hou er rekening mee dat een accu uitwisselbaar kan zijn. Een Stihl bosmaaier accu heeft bijvoorbeeld een accu die je ook kunt gebruiken op een kantenmaaier met hetzelfde vermogen. Ontdek alle verschillende bosmaaiers op accu en kies degene die het beste bij jouw tuin past!

Bosmaaiers op accu kopen

Voor een bosmaaier op accu ben je bij De Boer Drachten aan het juiste adres. Via onze website vind je een ruim assortiment met verschillende bosmaaiers, kantenmaaiers en grastrimmers op accu. Het is belangrijk om de machine aan te schaffen die past bij je tuin. Voor vragen of advies kun je altijd terecht bij onze deskundigen. Deze zijn telefonisch en per mail bereikbaar om jouw het beste advies te geven.

Wil je onze accu bosmaaiers bekijken in de showroom? Kom gerust langs in onze winkel gevestigd in Drachten. Ook hier kun je terecht met vragen bij onze medewerkers. Zij zullen je goed advies geven om je vervolgens naar huis te laten gaan met de beste bosmaaiers op accu voor jouw tuin!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw