menu
 • excl.
 • incl.
BTW

Accu laders kopen?

Accu laders

De Accu laders voor accumachines zorgen ervoor dat de accu’s na gebruik weer worden voorzien van een nieuwe lading vermogen om weer verder te klussen.  Niet elke accu kan worden opgeladen door dezelfde accu oplader. Het is belangrijk om een acculader aan te schaffen die compatibel is met jouw accu. In het assortiment van De Boer Drachten vind je diverse opladers van verschillende merken. De accu laders zijn direct uit voorraad leverbaar!

Lees meer...
42 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Welke acculader heb ik nodig?

Bij de aanschaf van accu laders is het belangrijk om een lader te kiezen die compatibel is met de accu die je hebt of wilt kopen. Bij het ene merk kun je een lader kiezen die geschikt is voor een accu met een bepaald voltage. Bij andere merken is een accu lader compatibel met accu’s binnen een bepaalde serie van batterijen. Ook zijn er verschillen in de soort lader die je wilt aanschaffen. Bekijk en vergelijk alle accu laders via onze website!

Accu laders van diverse merken

In het ruime assortiment van De Boer Drachten vind je accu laders van diverse merken. Elk merk heeft zijn eigen type gereedschap accu’s en opladers. In ons aanbod vind je opladers van merken zoals Stihl, Greenworks, Gardena, Stiga en Makita. Ontdek hieronder alle laders van deze merken!

Stihl acculaders

In ons assortiment van opladers vind je twee accu laders van Stihl. De standaardlader AL 101 is compatibel met alle Stihl AP en AK accu’s. Per accu in deze series heeft de oplader een andere laadtijd. De laadtijden zijn hieronder in een tabel weergegeven. Naast de standaardlader is er ook een snellader AL 500 van Stihl die compatibel is met alle series van Stihl accu’s: AR, AK, AP. Deze lader neemt meer stroom waardoor deze sneller oplaad.

Accu

Laadtijd bij 80%

Laadtijd bij 100%

AK 10

70 min

95 min

AK 20

135 min

180 min

AK 30

160 min

205 min

AP 100

75 min

100 min

AP 200

150 min

200 min

AP 300

190 min

250 min

AP 300 S

230 min

300 min

 

Greenworks accu laders

De meeste accu laders in het assortiment van De Boer zijn van het merk Greenworks. Binnen de laders van Greenworks vind je standaardladers, duoladers maar ook starterkits waarbij een accu en acculader wordt geleverd. Het is belangrijk om te weten dat de lader geschikt moet zijn voor het voltage van de accu. Zo is een accu lader 40 V geschikt voor alle Greenworks accu’s van 40 volt. Het voltage van de accu bepaalt welke batterij je nodig hebt. Bestel jouw Greenworks accu laders gemakkelijk via onze website!

Gardena opladers

Gardena beschikt over twee accu laders, een standaardlader en een snellader. De standaardlader is compatibel met alle Power For All accu’s. De snellader is compatibel met de Gardena systeem accu’s BLi-40/100 en BLi-40/160. De accu laders voor accu tuinmachines zijn ook verkrijgbaar in starterkits. Deze starterkits bevatten diverse accu’s en laders met verschillende voltages. Bekijk ons complete assortiment met accu tuingereedschap waarmee je jouw accu laders kunt combineren.

Stiga accu laders

In het assortiment met acculaders van Stiga vind je diverse laders die compatibel zijn met accu’s met verschillende voltages. Naast de standaardladers zijn er ook dubbele opladers verkrijgbaar van Stiga. Bij Stiga is het belangrijk dat het voltage van de acculader overeenkomt met het voltage van de batterij. Zo kun je jouw accu’s snel opladen om vervolgens weer aan de slag te gaan met jouw accumachine. Ontdek onze Stiga accu laders op onze website of kom langs in onze fysieke winkel!

Makita acculader

Onze Makita accu lader is verkrijgbaar als standaardlader, snellader en duolader.  Bij Makita is het essentieel om een lader te kiezen die hetzelfde voltage bevat als je accu. Dit zorgt voor een optimale werking van de lader zodat je accu binnen de kortste keren weer vol is. Onze Makita accu laders zijn direct uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd!

Diverse soorten accu laders

In het ruime assortiment van De Boer vind je accu laders in verschillende soorten met verschillende voltages. Zo beschikken wij over standaardladers, duoladers en snelladers. Elke soort heeft zijn eigen kenmerken die hieronder verder worden uitgelegd. Bekijk hieronder ook de lijst met alle verschillende voltages van de accu laders.

Voltages:

 • 12,5 V
 • 18 V
 • 20 V
 • 24 V
 • 40 V
 • 48 V
 • 60 V
 • 80 V
 • 82 V

Standaardladers

Een standaard accu lader is een lader die één accu op kan laden. Je kunt de accu eenvoudig aansluiten op de lader waarna hij meteen wordt opgeladen. Bij een lader horen bepaalde laadtijden. Deze laadtijden hangen af van het voltage en ampère. Hoe hoger deze waarden, hoe langer de laadtijd van de accu. Bekijk ook ons complete assortiment met tuinmachines, hier vind je ook machines waarbij je geen accu laders nodig hebt.

Duoladers

Met een duolader kun je twee accu’s tegelijkertijd opladen. Als je gebruikmaakt van meerdere accu tuinmachines kan dit zeer handig zijn. Het is belangrijk om te weten dat je niet twee accu’s met verschillende voltages kunt aansluiten op een duolader. Ook bij een duolader is  het zaak dat deze compatibel is met de accu’s voor een optimaal gebruik. Zoek je een accu en een lader? Binnen het assortiment van accu laders vind je ook starterkits en sets met accu en lader inbegrepen.

Snelladers

Wil je jouw accu’s sneller opladen? Onze snelladers zijn de oplossing! Een snellader zorgt ervoor dat de laadtijd wordt verkort waardoor je weer sneller gebruik kunt maken van jouw accugereedschap. Het is belangrijk om te weten dat een snellader meer stroom neemt tijdens het laden. Heb je jouw keuze al gemaakt? Vergelijk alle soorten accu laders gemakkelijk via onze website.

Accu laders kopen of online bestellen?

Accu laders kun je eenvoudig via onze website bestellen. Als je nu niet zeker weet of je acculader hebt gekozen staan wij altijd open voor vragen. Onze deskundigen zijn bereikbaar via de telefoon of per mail. Zij zullen je vragen beantwoorden en geven je advies over de opladers. Via onze website zijn de opladers van accu’s direct uit voorraad leverbaar.

Onze fysieke winkel is gevestigd in Drachten. Ook hier ben je van harte welkom en kun je een kijkje nemen in ons ruime assortiment. In de winkel zijn deskundigen aanwezig bij wie je altijd terecht kunt met vragen of problemen. Zij zullen je het beste advies geven en je zult de winkel verlaten met de accu lader die je nodig hebt. Als je toch vandaag een online bestelling doet, ontvang je het pakket morgen al in huis. Wacht dus niet en bestel jouw accu laders online of kom langs in onze winkel!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw