menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Gereedschap accu’s kopen?

Gereedschap accu's

Door het gebruik van gereedschap accu’s kun je aan de slag gaan zonder dat er stroom aanwezig hoeft te zijn. Een accumachine wordt aangedreven door een accu die eens in de zoveel tijd moet worden opgeladen. Je hoeft nooit meer met snoeren en stopcontacten rekening te houden en je kunt de machines gebruiken waar je maar wilt. Het gebruiken van accu gereedschap zorgt ervoor dat je onafhankelijk bent en te werk kunt gaan waar je maar wilt. In het assortiment van De Boer Drachten vind je diverse gereedschap accu’s van verschillende merken!

Lees meer...
26 artikelen gevonden
Sorteer op:
Stihl Draagsysteem
Stihl Draagsysteem
€ 82,64 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Stihl Accubox
Stihl Accubox
€ 52,88 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Stihl Accudraagtas
Stihl Accudraagtas
€ 32,28 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
actie
Stiga Accu 48V
Stiga Accu 48V
vanaf  € 190,57 € 158,32 (per stuk)
(2)
Greenworks Li-ion 40V Accu
Greenworks Li-ion 40V Accu
vanaf  € 90,90 (per stuk)
(19)
STIHL Accu AS 2
STIHL Accu AS 2
€ 36,44 (per stuk)
(14)
op voorraad
Stihl AK Accu
Stihl AK Accu
vanaf  € 90,08 (per stuk)
Gardena Accu PBA 18 V P4A
Gardena Accu PBA 18 V P4A
vanaf  € 55,47 (per stuk)
GARDENA Accu BLI-18 Volt 2,6 Ah
GARDENA Accu BLI-18 Volt 2,6 Ah
€ 106,51 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Wanneer gereedschap accu’s kopen?

Gereedschap accu’s zijn essentieel voor de werking van een accumachine. Het kan voorkomen dat een accu defect raakt waardoor je een nieuwe accu zult moeten aanschaffen. Na een bepaalde tijd zal de capaciteit van een gereedschaps accu achteruit gaan. Dit betekent dat hij vaker moet worden opgeladen en dat je dus minder lang aan het werk  kunt gaan. Bij langdurige klussen is het zeer handig om reserve accu’s aan te schaffen omdat je dan stevig door kunt werken tijdens het opladen van de andere batterijen. Bekijk ook ons assortiment met acculaders om je gereedschap accu’s eenvoudig op te kunnen laden.

Welke gereedschap accu past bij mijn machine?

Bij de aanschaf van gereedschap accu’s is het belangrijk om een batterij aan te schaffen die compatibel is met de machine. In het assortiment van De Boer Drachten is bij al het accu tuingereedschap dat geleverd wordt zonder accu aangegeven welke accu bij de machine past. Om erachter te komen welke accu bij jouw machine past kun je dus je machine opzoeken op onze website. Daarnaast is het belangrijk om te weten wat het voltage van de machine is. Een hoger voltage heeft namelijk een sterkere accu nodig om het zware werk gemakkelijk te kunnen uitvoeren. Onze gereedschap accu’s zijn direct uit voorraad leverbaar!

Gereedschap accu’s in verschillende soorten

In ons assortiment vind je gereedschap accu’s in verschillende soorten en maten. Zo zijn er accugordels verkrijgbaar waarmee je een accu kunt dragen op je rug. Naast de varianten met een gordel zijn de accu’s verschillend qua voltage en ampère. Hoe hoger het voltage en ampère hoe krachtiger de accu. Staat er een zware klus voor de deur? Wees slim en kies een gereedschaps accu met een hoger voltage en ampère.  In bijna alle gevallen is het voltage van de machine duidelijk aangegeven waardoor het zoeken van een compatibele accu makkelijker wordt. Als je vandaag jouw gereedschap accu besteld ontvang je deze morgen al in huis!

De meest voorkomende voltages op een rij:

  • 18 V
  • 24 V
  • 36 V
  • 40 V
  • 48 V
  • 60 V
  • 82 V

Gereedschap accu’s kopen

Waarom je gereedschap accu’s kopen bij De Boer Drachten? Wij hebben voor elke machine de accu die ervoor zorgt dat de machine weer optimaal gebruikt kan worden. Als je er toch niet uitkomt om de juiste accu te kiezen willen wij je altijd helpen. Onze deskundigen zijn telefonisch en per mail bereikbaar. Zij zullen je het beste advies geven en ervoor zorgen dat je snel aan de slag kunt met jouw accumachine. Onze batterijen zijn gemakkelijk te bestellen via onze website, waar je ook acculaders en –gereedschap kunt vinden.

Het is belangrijk om goed te weten welke accu er bij de machine past dus doe goed onderzoek. Om nog zekerder te zijn van je zaak kun je altijd onze fysieke winkel bezoeken die 6 dagen in de week geopend is. Ook hier staan onze medewerkers voor je klaar met het beste advies over de batterijen. Wacht niet te lang en bestel jouw gereedschap accu’s online of bezoek onze winkel in Drachten!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw