menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Bladblazer kopen? - Gratis verzending!

Bladblazers en -zuigers bij de boer

Bladblazers en bladzuigers

Op zoek naar een bladblazer? Met een bladblazer ruim je de gevallen bladeren in de tuin of straat eenvoudig op. Zo hoef je in de herfst geen bezem meer te gebruiken om alle bladeren bij elkaar te harken. Naast de blaasfunctie zijn er ook bladblazers met een zuig- en versnipperfunctie. Zo kan je de bladblazer ook gebruiken als bladzuiger. Bij aanschaf van een bladblazer heb je keuze uit accu-, benzine- en elektrische bladblazers.

Lees meer...
121 artikelen gevonden
Sorteer op:
Greenworks Accu Bladblazer 24 Volt
Greenworks Accu Bladblazer 24 Volt
vanaf  € 54,99 (per stuk)
Vergelijken (0)

Bladblazer kopen: waar moet je op letten?

Op deze pagina vind je alle bladblazers en bladzuigers uit het assortiment van De Boer Drachten. Hieronder zetten we die punten voor je op een rijtje om de keuze voor een bladblazer voor jou makkelijker te maken. Wij helpen je graag bij het vinden van een geschikt exemplaar. Maar waar moet je nou eigenlijk op letten als je bladblazer gaat kopen?

Aandrijving

Bij het uitzoeken van een bladblazer is de aandrijving de eerste keuze die je maakt. Zo heb je keuze uit accu-, benzine- en elektrische bladblazers.

Accu

Met een accu bladblazer heb je volledige bewegingsvrijheid in jouw tuin. Je werkt draadloos en je hoeft daardoor niet na te denken of je wel of niet een stopcontact in de buurt hebt. Daarnaast is een accu bladblazer vaak stiller en milieuvriendelijker dan elektrische- of benzine bladblazers. Nadeel is wel dat je afhankelijk bent van de gebruiksduur van je accu.

Benzine

Benzine bladblazers zijn de krachtigste bladblazers die er bestaan. Hierdoor is deze variant zeer geschikt voor het opruimen van grote tuinen. Daarnaast ben je met een benzine bladblazer ook niet afhankelijk van een vaste stopcontacten. Nadeel van deze aandrijving is dat de motor onderhoud en brandstof vergt.

Elektrisch

Een bladblazers met een elektrische aandrijving is licht van gewicht. Deze is geschikt voor kleine- tot middelgrote tuinen. Je maakt gebruikt van een verlengkabel en een stopcontact. Hierdoor maak je continu gebruik van stroom. Nadeel hiervan is dat je altijd werkt met een verlengkabel.

Model bladblazer

De meeste bladblazers zijn niet zwaar en draag je dus gewoon in de hand. Dit noemen we handgedragen bladblazers. Zwaardere modellen zijn niet geschikt om in de hand te houden. Hiervoor is een ruggedragen bladblazer een goede oplossing.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw