menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Elektrische bladblazer kopen?

Elektrische bladblazer

Elektrische bladblazers zijn ideaal voor het bladvrij maken van jouw tuin. Deze machines hebben iets minder vermogen dan bladblazers op benzine, maar blijven gemakkelijk non-stop blazen. Daarnaast hebben ze weinig onderhoud nodig en zijn ze zeer gemakkelijk te gebruiken. Het is belangrijk om mee te nemen dat er een stopcontact nodig is om het snoer mee te koppelen. Bekijk al onze elektrische bladblazers en vergelijk ze via onze website!

Lees meer...
7 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Verschillende elektrische bladblazers

In het assortiment vind je verschillende soorten bladblazers elektrisch van verschillende merken. Zo zijn er bladblazers die je alleen kunt gebruiken om bladeren weg te blazen, maar ook varianten met een zuigfunctie. Deze varianten zijn compatibel met een afvalzak waar de bladeren in terechtkomen. De zak kun je vervolgens gemakkelijk legen in een container of afvalbak. Bekijk naast de elektrische bladblazer ons volledige assortiment met tuinmachines om goed voorbereid te zijn op de verschillende seizoenen!

Waarom een elektrische bladblazer?

De keuze tussen een benzine, accu of elektrische bladblazer wordt steeds moeilijker, maar waarom is het nou handig om een elektrische bladblazer aan te schaffen. Om de verschillende varianten zo goed mogelijk te kunnen vergelijken zijn de voordelen van de elektrische variant hieronder op een rijtje gezet:

  • Zeer geluidsstil waardoor je ze overal kunt gebruiken
  • Compatibel met ieder stopcontact in de buurt van je huis
  • Geen brandstof, olie of mengsmering nodig
  • Hoeft niet worden opgeladen
  • Zeer gebruiksvriendelijk door de handgreep
  • Lichtgewicht
  • Makkelijk te combineren met een verlengsnoer/kabel
  • Weinig tot geen onderhoud nodig

Wanneer een elektrische bladblazer kopen?

Een elektrische bladblazer heeft, ten opzichte van een benzine variant, minder vermogen. Deze variant is aan te raden wanneer je een klein oppervlakte hebt waarbij je gemakkelijk toegang hebt tot een stopcontact.  Zo kun je de bladblazer elektrisch gemakkelijk van stroom voorzien en werkt hij zo lang je maar wilt. Bekijk al onze bladblazers en vergelijk de verschillende varianten!

Bladblazer elektrisch van verschillende merken

In ons assortiment vind je elektrische bladblazers van verschillende merken. De bladblazers van STIHL staan bekend om hun gebruiksvriendelijkheid en hoogwaardige kwaliteit. Iedereen kan met deze machines omgaan en als je er goed mee omgaat zullen ze lang meegaan. De blazers van Gardena en Flymo zijn uitgerust met een zuigfunctie waardoor je het losse vuil meteen kunt opruimen. De bladblazer van Makita is de blazer om snel en gemakkelijk tuinen van klein oppervlak bladvrij te kunnen maken. Vergelijk de verschillende merken en kies de elektrische bladblazer die jij het meeste nodig hebt.

Elektrische bladblazer online bestellen

Via onze website kun je de elektrische bladblazers gemakkelijk vergelijken en eventueel bestellen. Als je niet zeker weet of je de juiste bladblazer gaat bestellen raden wij aan contact met ons op te nemen. Onze deskundigen zijn per mail en telefonisch bereikbaar en zij zullen al je vragen beantwoorden.

Als je de bladblazer elektrisch liever in een fysieke winkel koopt ben je bij De Boer Drachten ook aan het juiste adres. Je kunt onze winkel in Drachten zes dagen in de week bezoeken en onze elektrische bladblazers bekijken. Ook hier hebben wij deskundigen rondlopen die je zullen voorzien met het beste advies over de aankoop van een bladblazer. Dus, bestel jou elektrische bladblazer online of kom langs in onze winkel!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw