menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Bladzuigers bestellen? - Nu extra scherp geprijsd!

Bladzuigers

Een bladzuiger is een apparaat dat wordt gebruikt om bladeren en ander tuinafval op te zuigen en te verzamelen. Ze zijn handig om te gebruiken in de herfst als de bladeren van de bomen vallen, omdat ze de tuin netjes en opgeruimd houden. Bladzuigers komen in verschillende soorten en maten voor bij de Boer, van de bekende merken zoals Gardena, Greenworks en Stihl. Sommige soorten hebben een opvangzak waar het afval in wordt verzameld, terwijl andere soorten het afval direct vermalen voordat het wordt opgezogen. Dit is handig omdat het afval dan kleiner is en gemakkelijker te verwijderen of op te slaan. Heb je vragen over deze tuingereedschappen neem dan gerust contact op met de Boer en wij helpen je graag verder op weg bij al je vragen over bladzuigers.

Lees meer...
7 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

De verschillende soorten bladzuigers

Er zijn verschillende soorten bladzuigers om uit te kiezen bij de Boer, afhankelijk van de grootte van de tuin en het type afval dat je wilt opzuigen. Wij zetten alle soorten zuigers graag voor je op een rijtje.

Handmatige bladzuigers

Een van de meest populaire soorten is de handmatige soort, die meestal bestaat uit een steel met een opvangbak of een zak aan het einde. Deze tuingereedschappen zijn gemakkelijk te gebruiken en licht van gewicht, wat ze geschikt maakt voor kleine tuinen of voor mensen die moeite hebben met het tillen van zware voorwerpen.

Elektrische zuigers

Er zijn ook elektrische bladzuigers die werken met een batterij of een stopcontact. Deze gereedschappen zijn vaak krachtiger dan de handmatige varianten en kunnen een grotere hoeveelheid afval opzuigen in een kortere tijd. Sommige elektrische soorten hebben zelfs een shredderfunctie waarbij het afval direct wordt vermalen voordat het wordt opgezogen, wat het gemakkelijker maakt om het afval op te slaan of te verwijderen.

Aangesloten op een tuinslang

Er zijn ook soorten die zijn aangesloten op een tuinslang, waarbij het afval direct kan worden afgevoerd naar een composteerder of een andere locatie. Dit is een milieuvriendelijke manier om te gaan met tuinafval en kan helpen om de composthoop in de tuin te verrijken.

Professionele soorten

Tot slot zijn er ook professionele soorten die worden gebruikt door tuinlieden of hoveniers. Deze soorten zijn vaak groter en krachtiger en zijn bedoeld om grote hoeveelheden afval op te zuigen in korte tijd. Heb je vragen over de verschillende soorten kom dan langs in een van onze winkels! Hier staat ons deskundig personeel voor je klaar bij al je vragen over bladzuigers.

Alles over bladzuigers

Bladzuigers zijn een praktisch hulpmiddel om bladeren en ander tuinafval op te zuigen tijdens de herfst of na een storm. Ze helpen de tuin netjes en opgeruimd te houden en maken het gemakkelijk om het afval te verwijderen of op te slaan voor compostering.

Er zijn verschillende soorten en maten bladzuigers verkrijgbaar bij De Boer afhankelijk van de grootte van de tuin en het type afval dat je wilt opzuigen. Sommige zijn handmatig en licht van gewicht, wat ze geschikt maakt voor kleine tuinen of voor mensen die moeite hebben met het tillen van zware voorwerpen. Andere zijn elektrisch en krachtiger, en kunnen een grotere hoeveelheid afval opzuigen in een kortere tijd. Deze zuigers kunnen ook worden gebruikt om ander tuinafval op te zuigen, zoals takken, bloesem en zelfs kleine stenen naast de bladeren.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de bladzuiger wordt gebruikt volgens de instructies van de fabrikant, zodat het veilig en efficiënt blijft werken. Over het algemeen zijn bladzuigers een handig hulpmiddel om te hebben in de tuin en kunnen ze helpen om het onderhoud van de tuin gemakkelijker en sneller te maken.

Bladzuigers kopen bij de Boer

Bladzuigers koop je natuurlijk bij de Boer! Bij de Boer hebben we veel verschillende soorten van de bekende merken zoals onder andere Gardena, Greenworks en Stihl. Heb je nog vragen over de verschillende soorten en merken? Kom dan langs in een van onze winkels, hier is ons deskundig personeel aanwezig om jou van het beste advies te voorzien voor de bladzuigers die jij nodigt hebt voor je specifieke klus of werkzaamheden! Bestel je online? Bestel dan voor 20:00, dan heb je naar verwachting de volgende dag de bestelling al in huis! Bestel je de producten online dan zorgen wij voor een snelle levering. Je betaalt bij ons geen verzendkosten bij besteding vanaf 75 euro! Wacht dus niet langer en maak nu een keuze in het ruime assortiment van de Boer.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw