menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Combimachine kopen? - Gratis verzending!

Combimachines

Kanten maaien, heggen en bomen snoeien, paden en opritten schoonmaken, grond bewerken, in de tuin is er veel te doen. Daarom is het erg handig wanneer u dit alles met slechts één machine kan doen. Door een krachtige combimotor te combineren met één van de verschillende aanbouwgereedschappen, beschikt u steeds over de juiste machine. In het assortiment van de Boer Drachten beschikken wij over 2 merken combimachines: Stihl en Honda. Beide met verschillende aanbouwgereedschappen.

Lees meer...
7 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Combimachines bij de Boer

Stihl
De benzine combimotoren vormen het hart van het Stihl CombiSysteem. Naargelang uw eisen heeft u bij de Combimotoren de keuze uit verschillende vermogensversies en twee handgreepvarianten. Bijvoorbeeld met de universele beugelhandgreep (R) in combinatie met alle combigereedschappen. Of met de dubbele handgreep voor als u veel te maaien heeft. De combimotor KM 56 RC-E is uitgerust met de Stihl ErgoStart (E), het startsysteem dat het starten nog gemakkelijker maakt. De KM 90-/100-/130-series overtuigen door de revolutionaire Stihl 4-MIX-motor, die de voordelen van de 2-takt- en de 4-taktmotor in zich verenigt.


Honda
De Versatool is ontworpen om een groot aantal verschillende taken in de tuin op zich te nemen. Met acht optionele verwisselbare opzetstukken en een 4-takt hart, is dit het ultieme tuingereedschap als u van perfectie houdt. Elk opzetstuk heeft kwaliteitskenmerken die tuinieren een stuk makkelijker maken – zoals de instelbare hoek van de heggenschaar.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw