menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Hakselaar kopen?

Hakselaar

Een hakselaar is zeer geschikt om het snoeiafval te versnipperen tijdens het werken in de tuin. Een versnipperaar zorgt ervoor dat het afval wordt verkleind waardoor je container niet meteen weer vol is. De echte houtsnippers zou je zelfs nog kunnen gebruiken als decoratie in je tuin. In het assortiment van De Boer vind je hakselaars van diverse merken en in verschillende modellen. Bekijk ons assortiment via onze website!

Lees meer...
22 artikelen gevonden
Sorteer op:
Stihl Hakselaar GH 460 tot 60 mm
Stihl Hakselaar GH 460 tot 60 mm
€ 2.099,00 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Hakselaar van diverse merken

In ons assortiment kun je kiezen uit een hakselaar van verschillende merken. Een Stihl hakselaar is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende soorten. Zo zijn er houtversnipperaars in lagere en hogere prijsklassen waardoor ze particulier en professioneel te gebruiken zijn. Een hakselaar van Lumag is gemaakt van stevig materiaal en is bedoeld voor professioneel gebruik. De Hakselaars van Makita en Stiga zijn particulier te gebruiken bij het wegwerken van tuinafval rondom het huis! Een hakselaar van De Boer is direct uit voorraad leverbaar.

Stihl hakselaars

Ons assortiment bestaat voor het grootste deel uit versnipperaars van Stihl. Het aanbod van dit bekende merk bestaat uit verschillende soorten hakselaars. Zo zijn er verschillende modellen die elektrisch worden aangedreven, maar ook varianten op benzine. Het verschil zit voornamelijk in het vermogen van de machines. De ene hakselaar is te gebruiken bij kleinere en minder zware werkzaamheden, terwijl er ook varianten zijn voor professioneel gebruik. Bekijk ons assortiment met Stihl hakselaars en vergelijk de diverse soorten!

Aandrijving hakselaar

Een hakselaar of versnipperaar van De Boer wordt elektrisch of benzine aangedreven. Bij de aanschaf van een takkenversnipperaar is het belangrijk om de juiste aandrijving te kiezen, aan de hand van het doeleinde waarvoor deze gebruikt gaat worden. Bij zware werkzaamheden raden wij aan een benzine hakselaar te kopen. Deze zijn namelijk iets krachtiger en zullen het afval zonder problemen wegwerken. Een elektrische hakselaar is eenvoudig te gebruiken als je een kleinere omvang van tuinafval wilt wegwerken. Om de verschillende aandrijvingen te verduidelijken zijn deze hieronder verder toegelicht:

Hakselaar benzine

Een benzine hakselaar is erg handig voor iemand die een grote hoeveelheid tuinafval heeft en in een omgeving is zonder stroomaansluiting. Deze hout versnipperaars zijn erg krachtig en kunnen takken versnipperen van dikker formaat dan een elektrische hakselaar. Ben je op zoek naar een hakselaar die een grote bult afval weg moet werken? Dan is een takken hakselaar op benzine iets voor jou!

Elektrische hakselaar

Kleine hoeveelheden tuinafval verwijderen? Een elektrische hakselaar is de oplossing! Ten opzichte van een benzine variant is een versnipperaar op elektriciteit veel stiller als het gaat om geluid. Daarnaast veroorzaken ze weinig tot geen uitlaatgassen en is het dus een milieuvriendelijke machine. Houdt er wel rekening mee dat de machine van stroom is voorzien waardoor er dus een aansluiting nodig is in de nabije ruimte. Bekijk ook al onze andere tuinmachines voor een optimale tuinbewerking!

Welke hakselaar kopen?

Het is zeker niet eenvoudig om een keuze te maken bij de aanschaf van een hakselaar. Bij het maken van een keuze voor een versnipperaar raden wij aan om de onderstaande vragen voor jezelf te beantwoorden. Deze antwoorden zijn bepalend bij het maken van de juiste keuze.

  • Is er een stroomvoorziening in de nabije omgeving van de werkzaamheden? Zo ja, elektrische hakselaar/zo nee, benzine hakselaar.
  • Welke soort en hoeveelheid tuinafval moet er worden weggewerkt? Veel en dik snoeiafval, benzine variant/weinig en compact afval, elektrische variant.
  • Is de locatie waar de hakselaar gebruikt gaat worden geluidsgevoelig? Zo ja, elektrische hakselaar/zo nee, benzine hakselaar.

Hakselaar met opvangbak

In ons assortiment vind je diverse versnipperaars met of zonder opvangbak. Een opvangbak zorgt voor extra veiligheid tijdens gebruik. Zo kun je namelijk niet je handen bezeren aan de machine tijdens het draaien. Het is zeer belangrijk om de opvangbak te legen wanneer deze vol is en de hakselaar uit staat. Vergelijk de diverse hakselaars via onze website en bestel het model dat bij de juiste werkzaamheden past.

Versnipperaar voor professionals

Op zoek naar een hakselaar voor professioneel gebruik? Dan ben je bij De Boer aan het juiste adres. Ons assortiment bevat een aantal krachtige hakselaars die aangedreven worden op benzine. Zo heb je geen last van snoeren en hoef je geen stroomvoorziening te regelen. Een krachtige takken versnipperaar zorgt ervoor dat je grotere en zwaardere werkzaamheden gemakkelijk kunt uitvoeren. Als je vragen hebt over één van onze modellen raden wij aan contact op te nemen met onze deskundigen. Zij kunnen je precies vertellen welke hakselaar jij het beste zou kunnen aanschaffen. Wacht dus niet en neem direct contact met ons op om advies te krijgen!

Een hakselaar onderhouden bij De Boer

De Boer beschikt over een vakkundige werkplaats waar onderhoud en reparatie plaatsvindt. Onze monteurs kunnen jouw hakselaar repareren en onderhouden wanneer dat nodig is. Daarnaast worden garantiereparaties ook in de werkplaats bij onze winkel uitgevoerd. Het kan zijn dat je niet in staat bent om de machine te komen brengen, maar wij kunnen hem afhalen en terugbrengen voor onderhoud en reparatie. Heeft je hakselaar onderhoud nodig? Neem direct contact op met onze monteurs.

Hakselaar kopen

Een hakselaar of versnipperaar is eenvoudig te bestellen via de website van De Boer. Het komt wel eens voor dat iemand niet weet of hij de juiste hakselaar heeft besteld, maar het kan ook zijn dat er vragen zijn over het gebruik. Bij vragen en onduidelijk heden kun je per email of telefonisch contact opnemen met onze deskundigen. Zij staan voor je klaar met het beste advies en antwoord op al jouw vragen zodat jij de juiste hakselaar kunt bemachtigen.

Koop je liever producten in een fysieke winkel? Je bent van harte welkom in onze winkels in Drachten en Hazerswoude-Dorp. In onze showroom kun je de verschillende hakselaars bekijken en vergelijken. Ook hier staan onze deskundigen voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Wacht niet en bestel je hakselaar online of kom langs in onze winkel!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw