menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Hakselaar kopen? - Gratis verzending!

Hakselaars

Bent u op zoek naar een hakselaar? Dan bent u bij de Boer Drachten aan het juiste adres. Dankzij de krachtige motoren en de innovatieve snijsystemen reduceren de hakselaars snel het volume van tuinafval. U kunt kiezen tussen elektrische tuinhakselaars en tuinhakselaars met een benzinemotor. Wij hebben in ons assortiment tuinhakselaars van de merken Viking en Lumag.

5 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Elektrische hakselaars

Voor iedereen die het volume van zijn tuinafval wil verkleinen en over een stroomaansluiting beschikt. Er zijn bijvoorbeeld van het merk Stihl 2 geluidsarme varianten verkrijgbaar, de GHE 135 L en de GHE 140 L.

Benzine hakselaars

Voor iedereen die op grote percelen en in tuinen zonder stroomaansluiting krachtige prestaties wil kunnen leveren. Uitermate geschikt voor de verwerking van dikkere takken en zwaardere toepassingen.

Werkplaats

De Boer Drachten beschikt over een vakkundige werkplaats met veel verstand van tuin- en parkmachines, buitenboordmotoren en quads. Onze monteurs kunnen uw machine repareren en onderhouden. Ook garantiereparaties, worden veelal gewoon in onze werkplaats uitgevoerd. Bent u niet in staat om uw machine te brengen? Wij kunnen hem ook afhalen en terugbrengen na reparatie.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw