menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Handmatige heggenscharen kopen?

Handmatige heggenscharen

Handmatige heggenscharen zijn ideaal voor precisiewerk en onderhoud van hagen, buxussen en struiken. Met een hand heggenschaar knip je jouw heg in een perfect geknipte vorm. Ideaal geschikt voor de snelle snoeiklus zonder stroomaansluiting. De mechanische heggenscharen bij De Boer Drachten zijn stil in geluid en vragen om weinig onderhoud en verzorging. Kies uit de betaalbare en handzame heggenscharen met verschillende handgrepen en mesbladen. Kortom bij het onderhouden van heggen kies je voor handmatige heggenscharen.

Lees meer...
26 artikelen gevonden
Sorteer op:
Bahco Heggenschaar P51-F
Bahco Heggenschaar P51-F
€ 107,44 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Vergelijk de beste handmatige heggenscharen

Bij De Boer Drachten vind je de beste handmatige heggenscharen van bekenden merken zoals Gardena, Fiskars, Bahco en ARS. Een heggenschaar die je handmatig gebruikt vergt meer fysieke inspanning dan bij elektrische heggenscharen, accu heggenscharen en benzine heggenscharen, maar zijn goedkoper in aanschaf. Ook je buren hou je langer te vriend met deze stille snoeigereedschappen van De Boer Drachten. Een heggenschaar die je met de hand bedient heeft geen stroomaansluiting nodig, hierdoor kom je eenvoudig op moeilijke toegangelijke plekken. Onderhoud heb je nauwelijks bij handmatige heggenscharen!

Hand heggenschaar met rechte messen

Een handmatige heggenschaar met een recht mesblad is ideaal voor afzonderlijke en precisie snoeibewegingen. Het snoeien of vormen van je struik en buxus doe je met een handheggenschaar met rechte mes. Een hand heggenschaar met een recht mesblad in combinatie met onze buxusscharen is een garantie voor een perfect gevormde tuin.

Hand heggenschaar met gegolfde messen

Een handmatige snoeischaar met een gegolfd mesblad is ideaal geschikt voor uitgebreide snoeiwerkzaamheden zoals het snoeien van heggen. De golven in het mesblad zorgen voor een juiste grip op takken en het kunnen toepassen van een juiste snoeihoek. 

Handmatige heggenscharen kopen

Heggenscharen met een handmatige toepassing koop je eenvoudig online bij De Boer Drachten. Vandaag besteld is morgen al geleverd. Heb je nog vragen? Bij De Boer Drachten zijn wij specialist in alle tuingereedschappen voor je tuin. Neem gerust contact met ons op. Bekijk en vergelijk hier een groot aanbod aan de beste merken in handmatige heggenscharen.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw