menu
  • excl.
  • incl.
BTW
Heggenscharen

Heggenscharen

Met een heggenschaar van De Boer Drachten klaar je elke klus. Of je nu hagen, leillindes of struiken gaat snoeien, wij hebben een geschikte heggenschaar in huis! 

Alles van Heggenscharen

Welke heggenschaar moet ik kopen?

De heggenscharen zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen. Zo kan je denken aan benzine (2- of 4-takt) of elektrisch. Van de elektrische uitvoering wordt de laatste jaren de accu-heggenschaar steeds populairder. Zo kan je werken zonder de uitstoot van benzine én zonder een onhandige kabel. De accu’s worden snel ontwikkeld en zijn tegenwoordig al goed in staat om veel kracht te leveren én lang mee te gaan. Bovendien is dezelfde accu vaak toepasbaar in diverse apparaten.

Typen
Er zijn diverse soorten heggenscharen, voor elke mogelijke toepassing. Doet u het liever met de hand? We hebben ook snoeigereedschap. Voor de hoge heggen zijn er speciale stokheggenscharen, met een lange steel. Hierdoor kunt u makkelijk op hoogte werken. Er zijn speciale harnassen te krijgen, waar u de machine mee kunt ondersteunen om het gewicht beter over het lichaam te verdelen. Special voor buxus-achtigen hebben we ook diverse soorten buxusscharen. Dit zijn speciale kleine scharen, die ideaal zijn om de buxus mee te snoeien.

Tuinmachines
De Boer Drachten is de specialist op het gebied van tuinmachines, groot of klein. Van zitmaaier tot houtklover. Speciaal voor het werken met deze machines hebben we ook werkkleding en veilgiheidsmaterialen, zoals een veiligheidsbril, handschoenen, werkschoenen en nog veel meer. Uw tuinmachines kunt u ook laten repareren bij De Boer. Onze werkplaats is gespecialiseerd in tuinmachines, buitenboordmotoren en quads.

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw