menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Heggenschaar kopen? - Gratis verzending vanaf € 75

Heggenscharen

Heggenscharen

Met een heggenschaar van De Boer Drachten klaar je elke klus. Of je nu hagen, leillindes of struiken gaat snoeien, wij hebben een geschikte heggenschaar in huis! 

118 artikelen gevonden
Sorteer op:
Stihl Accu Heggenschaar HSA 56
Stihl Accu Heggenschaar HSA 56
vanaf  € 131,40 (per stuk)
(4)
actie
Greenworks Accu Heggenschaar 24 Volt
Greenworks Accu Heggenschaar 24 Volt
vanaf  € 73,94 € 64,45 (per stuk)
Vergelijken (0)

Welke heggenschaar moet ik kopen?

De heggenscharen zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen. Zo kan je denken aan benzine (2- of 4-takt) of elektrisch. Van de elektrische uitvoering wordt de laatste jaren de accu-heggenschaar steeds populairder. Zo kan je werken zonder de uitstoot van benzine én zonder een onhandige kabel. De accu’s worden snel ontwikkeld en zijn tegenwoordig al goed in staat om veel kracht te leveren én lang mee te gaan. Bovendien is dezelfde accu vaak toepasbaar in diverse apparaten.

Typen
Er zijn diverse soorten heggenscharen, voor elke mogelijke toepassing. Doet u het liever met de hand? We hebben ook snoeigereedschap. Voor de hoge heggen zijn er speciale stokheggenscharen, met een lange steel. Hierdoor kunt u makkelijk op hoogte werken. Er zijn speciale harnassen te krijgen, waar u de machine mee kunt ondersteunen om het gewicht beter over het lichaam te verdelen. Special voor buxus-achtigen hebben we ook diverse soorten buxusscharen. Dit zijn speciale kleine scharen, die ideaal zijn om de buxus mee te snoeien.

Tuinmachines
De Boer Drachten is de specialist op het gebied van tuinmachines, groot of klein. Van zitmaaier tot houtklover. Speciaal voor het werken met deze machines hebben we ook werkkleding en veilgiheidsmaterialen, zoals een veiligheidsbril, handschoenen, werkschoenen en nog veel meer. Uw tuinmachines kunt u ook laten repareren bij De Boer. Onze werkplaats is gespecialiseerd in tuinmachines, buitenboordmotoren en quads.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw