menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Kantensnijder kopen? - Gratis verzending!

Kantensnijders

Net langs uw stoep grasmaaien? Dat is met een kantensnijder geen probleem. Kantensnijders zijn vooral handig wanneer er stukken op uw gazon lastig te bereiken zijn. Denk maar aan een klein hoekje langs de stoep, het gedeelte om een paal heen of langs een boom. 

Lees meer...
5 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Veilig werken met de Boer

Wie aan de slag gaat met tuinmachines moet altijd rekening houden met de eigen veiligheid. Niemand wil natuurlijk ongelukken maken. Bij De Boer vinden wij dat erg belangrijk en daarom bieden we u ook alles aan op het gebied van veilig werken. Het is aan te raden om een veiligheidsbril en helm te dragen voor de bescherming van het gezicht. Bij machines die veel lawaai maken is gehoorbescherming ook een goed idee. Daarnaast bieden we werkschoenen en een zaagbroek aan. Op deze manier raakt uw normale kleding niet beschadigd. Deze kleding zit ook nog eens erg comfortabel.

De service van De Boer

Kwaliteit en service zijn onze belangrijkste waarden binnen de organisatie. We hebben al meer dan 85 jaar ervaring in dit vakgebied en kunnen u daarom altijd van dienst zijn. In Drachten bent u dan ook van harte welkom om ons gehele assortiment te bekijken. De service medewerkers en monteurs staan daar voor u klaar. Ook voor een reparatie kunt u dus bij ons terecht. Bij ons in het magazijn wordt uw bestelling klaargezet, of wij bezorgen het bij u thuis. Dat is de service waar wij voor staan.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw