menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Kettingzagen

Op zoek naar een kettingzaag? Met een kettingzaag snoei je eenvoudig bomen, takken en brandhout in jouw tuin of omgeving. Vergeleken met een handzaag bespaar je met een kettingzaag enorm veel energie. Wees wel voorzichtig, want het is gevaarlijk tuingereedschap. Lees meer...

Kettingzaag kopen

Kies de juiste kettingzaag op basis van welke klus je gaat uitvoeren. Hou rekening met de aandrijving. Je hebt keuze uit accu-, benzine- en elektrische kettingzagen. Een elektrisch aangedreven kettingzaag is uiteraard beter voor het milieu. Accu aangedreven kettingzagen hebben geen snoer en dat geeft je meer bewegingsvrijheid. Benzine kettingzagen kenmerken zich om hun sterke vermogen. 

Voor je een kettingzaag gaat kopen moet je goed nadenken over de klus die je gaat uitvoeren. Ga je bijvoorbeeld een boom omzagen? Dan zijn er verschillende blad lengtes mogelijk. Stokzagen hebben een langere steel die geschikt zijn om bomen om te zagen. Je kunt hierdoor zonder hefapparaat bosjes uitdunnen of takken afzagen. Je blijft zo veilig op de grond staan. 
 
Bij een kettingzaag is veiligheid heel belangrijk. Niemand wil natuurlijk ongelukken met zaagbladen maken. Bij De Boer vinden wij dat erg belangrijk en daarom bieden we je ook alles aan op het gebied van veilig werken. Het is aan te raden om een veiligheidsbril en helm te dragen voor de bescherming van het gezicht. Bij machines die veel lawaai maken is gehoorbescherming ook een goed idee. Daarnaast bieden we werkschoenen en een zaagbroek aan. Op deze manier raakt uw normale kleding niet beschadigd. Deze kleding zit ook nog eens erg comfortabel.

Populair in het kettingzaag assortiment zijn de STIHL kettingzagen. STIHL is het meest bekende merk op het gebied van verschillende tuinmachines, waaronder ook kettingzagen. Met STIHL weet je zeker dat je een absoluut A-merk binnen haalt. De kwaliteit en duurzaamheid van de producten van STIHL is erg hoog, waardoor je erg lang plezier hebt van je zaagmachine. Ons brede assortiment biedt STIHL kettingzagen met diverse blad lengtes variërend van 25 tot 50 centimeter. Alle machines van STIHL zijn meestal gewoon op voorraad. Zo kan je bij ons ook terecht voor een STIHL motorzaag en een STIHL bandenzaag.  

STIHL kettingzagen kunnen alleen bezorgd worden met ons eigen vervoer. Je kan daarom alleen bestellen in Nederland wat boven de grote rivieren ligt (m.u.v. de Waddeneilanden). Wij leveren de zaagmachines gemonteerd en al, dus dat kan maximaal één week duren. We rijden hiervoor vaste routes. Het exacte bezorgmoment is dus afhankelijk van je woonplaats.
 
Kwaliteit en service zijn onze belangrijkste waarden binnen de organisatie. We hebben al meer dan 85 jaar ervaring in dit vakgebied en kunnen je daarom altijd van dienst zijn. In Drachten ben je dan ook van harte welkom om ons gehele assortiment te bekijken. De service medewerkers en monteurs staan daar voor je klaar. Ook voor een reparatie kan je bij ons terecht. Bij ons in het magazijn wordt jouw bestelling klaargezet, of wij bezorgen het bij je thuis. Dat is de service waar wij voor staan.

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw