menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Hoogsnoeier kopen? - Gratis verzending vanaf € 75

Hoogsnoeiers

Met een hoogsnoeier is het een eenvoudige klus om alle hoge struiken, heggen, bosjes en fruitbomen te snoeien. De hoogsnoeier kenmerkt zich door zijn lange steel. Wij hebben verschillende hoogsnoeiers op voorraad. Denk hierbij aan accu-, benzine en elektrische hoogsnoeiers. Populaire hoogsnoeiers in ons assortiment zijn de STIHL hoogsnoeiers.

5 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Hoogsnoeier kopen

Op het gebied van hoogsnoeiers is STIHL natuurlijk één van de bekendste merken. Daarnaast zijn de kettingzagen van dit merk zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan lang mee. Wij bieden een groot assortiment STIHL kettingzagen, met diverse bladlengtes van 25 tot 50 cm. Ook kunt u bij ons gewoon nieuwe kettingen, olie of benzine bestellen. Het is allemaal uit voorraad leverbaar. De STIHL machines kunnen ook worden onderhouden in onze werkplaats. Met ons eigen vervoer hebben wij de unieke situatie dat wij alle machines kunnen bezorgen in Nederland. 

Voor de diverse boomdiktes zijn ook diverse kettingzagen verkrijgbaar. De zagen hebben diverse bladlengtes, van 25 tot wel 50 cm. Ook zijn er hoogsnoeiers met een lange steel. Die zijn ideaal voor het afzagen van dikke takken in hoge bomen. U spaart daarbij uw krachten dankzij de STIHL draagsystemen die het gewicht gelijkmatig verdelen over de rug, de schouders en de heup, en dus effectief helpen bij langer gebruik.

Het is erg belangrijk om veilig met een hoogsnoeier of kettingzaag te werken. Je vind bij ons alles voor veilig werken. Aan te raden zijn bijvoorbeeld een veiligheidsbril en helm voor de bescherming van het gezicht, gehoorbescherming, handschoenen, werkschoenen en een zaagbroek. Zo ben je zeker van de beste bescherming als je werkt met een kettingzaag. STIHL heeft diverse lijnen op de markt gebracht speciaal voor het werken met tuinmachines, zoals de kettingzaag. Deze kleding zit comfortabel en biedt de ultieme bescherming.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw