menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Hoogsnoeier kopen? - Gratis verzending!

Hoogsnoeier

Met een hoogsnoeier is het een eenvoudige klus om alle hoge struiken, heggen, bosjes en fruitbomen te snoeien. Deze kenmerkt zich door zijn lange steel. Wij hebben verschillende soorten op voorraad. Denk hierbij aan accu-, benzine en elektrische hoogsnoeiers. Populaire merken in ons assortiment zijn de STIHL hoogsnoeiers.

Lees meer...
14 artikelen gevonden
Sorteer op:
actie
Greenworks Takkenzaag 24 Volt
Greenworks Takkenzaag 24 Volt
vanaf  € 189,99 € 109,99 (per stuk)
Vergelijken (0)

Veilig op hoogte werken met een hoogsnoeier

Met een telescopische hoogsnoeier kun je veilig op hoogte je bomen en struiken snoeien. Geen gedoe met een trap maar gewoon veilig vanaf de grond. De steel is vaak inschuifbaar zodat deze makkelijk te vervoeren en op te bergen is. De telescopische kettingzaag is te verkrijgen met diverse zaagblad lengtes variërend van 25 tot 50 cm. Wij hebben in ons assortiment verschillende merken hoogsnoeiers:

• Stihl
• Gardena
• Greenworks

Elektrische hoogsnoeiers

Een elektrische hoogsnoeier kenmerkt zich natuurlijk door de aanwezigheid van een snoer. Hierdoor is de bewegingsvrijheid misschien wat lastiger. Het snoeiapparaat is wel heel milieuvriendelijk in gebruik wat zeker een groot pluspunt is. Voorbeelden van elektrische kettingzagen zijn de Gardena hoogsnoeiers. Een snoeiapparaat op benzine heeft vaak een hoger en sterker vermogen, voor de echt zware klussen is dit een goede oplossing. Ze zijn natuurlijk wel een stuk minder milieuvriendelijk. Voorbeelden van de snoeiers op benzine zijn die van het bekende merk Stihl. Stihl heeft ook accu hoogsnoeiers in hun assortiment. Mileuvriendelijk en geen last van een snoer, de ideale oplossing. Telescopische kettingzagen op accu zijn er van de merken Stihl en Greenworks. Voordeel van de hoogsnoeiers op accu is ook dat de accu vaak ook voor andere tuinmachines kan worden gebruikt. Zo kun je met 1 accu meerdere machines gebruiken.

 

Regelmatig onderhoud

Natuurlijk is het belangrijk de hoogsnoeier regelmatig een goede onderhoudsbeurt te geven. Dit kan in onze werkplaats in Drachten. Onze specialisten kijken je snoeiapparaat goed na en zorgen voor het juiste onderhoud en onderdelen. Je machine kan er dan weer een lange tijd tegen aan. En met ons eigen vervoer is het mogelijk uw machine te laten ophalen en bezorgen in een groot deel van Nederland.

Ook voor accessoires en onderdelen

Bij de Boer Drachten kun je niet alleen terecht voor je hoogsnoeier maar ook voor alle onderdelen zoals bijvoorbeeld zaagkettingen en zaagbladen. En mocht je liever gebruik van een kettingzaag zonder lange steel, bekijk dan ons grote assortiment diverse kettingzagen. Ook voor advies kun je contact met ons opnemen. Bel of mail met één van onze specialisten en ze helpen je met het kiezen van de juiste hoogsnoeier.

Bestel je hoogsnoeier vandaag nog online

Bekijk ons grote assortiment hoogsnoeiers online. Als je de juiste keuze hebt gemaakt dan is het bestellen heel eenvoudig. De meeste hoogsnoeiers zijn uit voorraad leverbaar en heb je in de meeste gevallen al de volgende dag in huis. Wil je toch liever langs komen in onze winkel in Drachten dan ben je van harte welkom. Onze specialisten adviseren je dan graag met de keuze voor de juiste hoogsnoeier.

 

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw