menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Kettingzaag accessoires? Gratis verzending!

Kettingzaag accessoires

Kettingzaag accessoires helpen je mee om je kettingzaag te beschermen en onderhouden. Heb je onlangs een kettingzaag gekocht? Dan wil je natuurlijk dat deze zo lang mogelijk mee gaat. De juiste accessoires voor je kettingzaag helpen hierbij. Denk hierbij aan harsoplossing middelen voor op het zaagblad, reinigingsmiddel en opbergkoffers. Daarnaast zijn er ook toebehoren welke helpen bij het zagen van hout, zoals de verschillende zaagbokken. Voor STIHL kettingzaag accessoires ben je ook bij ons aan het juiste adres. De Boer Drachten heeft een ruim assortiment aan verschillende kettingzaag accessoires.

Lees meer...
89 artikelen gevonden
Sorteer op:
Stihl Verlengstuk GTA 26 - 150 cm
Stihl Verlengstuk GTA 26 - 150 cm
€ 89,00 (per stuk)
leverbaar binnen 4-8 werkdagen
Boomaanslag
Boomaanslag
€ 3,81 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Kettingzaag accessoires van verschillende merken

Wij hebben verschillende kettingzaag accessoires in ons assortiment van verschillende merken. Zo hebben wij een divers aanbod aan STIHL kettingzaag accessoires met onder andere schoonmaakmiddelen, vochtigheidsmeters, opbergkoffers en servicekits. Kettingzaag benodigdheden welke belangrijk zijn, zijn de beschermingsmiddelen voor de ketting. Wanneer je de kettingzaag niet gebruikt is het belangrijk dat deze wel voorzien is van een kettingzaagbeschermer.

Het zaagbok

Werk je wekelijks met de kettingzaag? Overweeg dan een zaagbok aan te schaffen. Een zaagbok zal je veel gebruiken wanneer je ronde balken en palen af wil zagen of met stammen werkt. Kettingzaag benodigdheden zoals een bok zijn bij deze klussen fijn omdat deze meer ondersteuning en stabiliteit bieden.

STIHL Servicekits

STIHL is een bekend merk op het gebied van tuinmachines, waaronder ook kettingzagen. Naast dat zij verschillende typen kettingzagen in het assortiment hebben, zoals benzine kettingzagen, accu kettingzagen en elektrische kettingzagen, vinden ze het onderhoud ook erg belangrijk. Daarom heeft STIHL ook verschillende kettingzaag accessoires onderhoudspakketten ontwikkeld. Goed onderhoud zorgt er voor dat de kettingzagen langer mee gaan. Zo hoef je minder snel een zaagketting te vervangen. Met de STIHL servicekits heb je voor jouw STIHL kettingzaag gelijk het juiste onderhoudsmateriaal.

Kettingzaag accessoires online bestellen

Dankzij het ruime assortiment van De Boer Drachten ga je ongetwijfeld de accessoire vinden die je zoekt. Wanneer je nog twijfelt over je aankoop kan je natuurlijk altijd vragen stellen. Je kan ons een mail sturen of even bellen tijdens onze openingstijden. Kom je liever even in de winkel langs? Dat is natuurlijk ook mogelijk op maandag tot zaterdag! Hier staan onze professionals voor je klaar om je te adviseren bij je aankoop. Heb je via de website al een keuze kunnen maken? Voor 20:00  besteld, dan ontvang je morgen al de kettingzaag accessoires!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw