menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Kettingzaag Onderdeel? Gratis verzending vanaf € 75

Kettingzaag accessoires

Kettingzaag accessoires zijn benodigdheden voor je kettingzaag. Denk hierbij aan zaagbokjes, zaagkettingbeschermers, hout vochtigheidsmeters, meeneemkoffers, combisleutels en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook alle kettingzaag onderdelen terug zoals o.a. steunen en lasers. Alle kettingzaag accessoires vind je op deze pagina of bij de producten zelf. Daar hebben wij vaak de accessoires in een combideals bij de kettingzagen verwerkt.

15 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Kettingzaag accessoires kopen

Een veel voorkomende kettingzaag accessoire is de kettingbeschermer. Als je je kettingzaag even niet gebruikt wordt, moet deze voorzien zijn van een kettingbeschermer. De gebruiker is zo goed beschermd tegen verwondingen door het scherpe zaaggarnituur. Deze en ook diverse hulpmiddelen die het zagen nog makkelijker voor je kunnen maken zijn bij ons verkrijgbaar.

Voor een veilige opslag of transport adviseren wij een praktische draagtas of een STIHL koffer voor motorzagen. Met de stabiele zaagbokken van STIHL kunt u veilig en comfortabel haardhout zagen of stammen hakken. STIHL zaagbokken zijn er in diverse uitvoeringen van hout of metaal, ook met vleugelmoeren of kettingen om de te verwerken stammen vast te zetten.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw