menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Zaagblad kettingzaag kopen?

Zaagblad kettingzaag

Ben je op zoek naar een nieuw zaagblad kettingzaag? Ook dan kun je bij ons terecht. Naast de kettingzagen zelf verkopen wij ook diverse losse onderdelen zoals bijvoorbeeld de zaagbladen voor kettingzagen en ook bijvoorbeeld zaagkettingen. Bekijk ons aanbod en koop hier je zaagblad kettingzaag.

51 artikelen gevonden
Sorteer op:
actie
Stihl Zaagblad Rollomatic ES 3/8"", 1,6 MM
Stihl Zaagblad Rollomatic ES 3/8"", 1,6 MM
vanaf  € 110,00 € 99,99 (per stuk)
McCulloch Universal Zaagblad 35 cm 3/8"
McCulloch Universal Zaagblad 35 cm 3/8"
vanaf  € 38,76 (per stuk)
McCulloch Universal Zaagblad 40 cm 3/8"
McCulloch Universal Zaagblad 40 cm 3/8"
vanaf  € 40,90 (per stuk)
McCulloch Universal Zaagblad 45 cm 3/8"
McCulloch Universal Zaagblad 45 cm 3/8"
vanaf  € 40,90 (per stuk)
McCulloch Universal Zaagblad 33 cm 0.325"
McCulloch Universal Zaagblad 33 cm 0.325"
vanaf  € 42,01 (per stuk)
McCulloch Universal Zaagblad 38 cm 0.325"
McCulloch Universal Zaagblad 38 cm 0.325"
vanaf  € 45,25 (per stuk)
Vergelijken (0)

Wanneer je het zaagblad van de kettingzaag moet vervangen is een lastige vraag. Een aantal dingen kunnen je hier bij helpen zoals bijvoorbeeld de verflaag. Als deze erg is versleten is dit een goede indicator om het zaagblad kettingzaag te vervangen. Een andere indicator is het neuswiel. De geleiders zullen door de druk gaan slijten en zullen een punt gaan vormen. Wanneer dat zo is, is het een reden om het zaagblad te vervangen. Ook kan er speling in de groef plaatsvinden, ook dan moet je het zaagblad kettingzaag vervangen.


Welk zaagblad

Om te bepalen welk zaagblad je nodig hebt voor je kettingzaag kun je allereerst kijken naar het oude zaagblad. Hierop staan vaak de gegevens wel weergegeven. Mocht je het nu niet meer kunnen zien dan moet je rekening houden met de volgende gegevens:

 

1. Breedte van de zaaggeleidergleuf: 1.1 mm, 1.3 mm en 1.6 mm
2. Steek: 3/8p/1.1mm en 3/8p/1.3mm en .325/1.6mm en 3/8/1.6mm
3. Zaagblad lengte: Variërend van 30 tot 90 centimeter
4. Aantal aandrijfschakels

De lengte van het zaagblad kettingzaag kun je ook makkelijk opmeten. Hiervoor meet je de afstand tussen de voorzijde van de kettingzaag tot aan de voorzijde van het zaagblad. De steek van de ketting is ook een belangrijke maat. Deze kan gemeten worden door de afstand tussen drie klinknagels te nemen en die dan te delen door twee.

 

Zaagblad STIHL

STIHL heeft diverse soorten zaagbladen in hun assortiment. Elk zaagblad kettingzaag heeft unieke kenmerken. Hieronder volgt een overzicht van de beschikbare zaagbladen van STIHL:

 

Type zaagblad Kenmerken
Lichtgewicht geleiders Stihl gaat consequent voor lichtgewicht, ook bij de geleiders. Kies tussen de E-Light en ES-Light geleiders. Zowel voor kleine, lichte zagen als voor krachtige velzagen bieden we u de geschikte oplossing.
Stihl Rollomatic E Mini Light Lichtgewicht zaagblad voor lichter werken met hoogsnoeiers of bij de oogst van dun hout. Gewichtsvoordeel tot 25 % (bij 35 cm lengte).
Stihl Rollomatic E Light Dit lichtgewicht zaagblad bestaat uit drie elektrisch aan elkaar gelaste, stalen platen. De vrije ruimtes zijn opgevuld met polyamide dat met glasvezel is versterkt. Tot 30 % gewichtsbesparing (bij een lengte van 40 cm) in vergelijking met standaard zaagbladen.
Stihl Rollomatic ES Light Lichtgewichtversie van slijtvast speciaal staal. De vrije ruimten worden uitgefreesd en met een speciale laserprocedure gelast. Stabiel hol lichaam met een buigzame boven- en onderconstructie, 30 % gewichtsbesparing tegenover de Rollomatic ES.
Stihl Carving E Driedelig carvingzaagblad met massieve zaagbladneus van stelliet. Voor houtsnijders en professionele boomverzorgers bij het zagen op zeer kleine radius. Extreem terugslagarm, licht, lange levensduur. Markeringen op het zaagblad maken het mogelijk om de juiste positie van de zaagbladneus te bepalen tijdens het zagen.
Stihl Rollomatic E Mini Zeer smal zaagblad. Voor zaagkettingen met fijne schakels 3/8" Picco Micro Mini 3 of 1/4" Picco Micro 3. Duidelijke gewichtsvermindering bij verhoogd zaagvermogen.
Stihl Rollomatic E Drie elektrisch aan elkaar gelaste metaalplaten, waarbij de middelste een grote uitsparing vertoont. Laag gewicht, hoge stabiliteit, verkrijgbaar met kleine en grote zaagbladneus.
Stihl Rollomatic ES Geschikt voor de hoogste professionele vereisten op machines met een hoog vermogen. Massief en bijzonder stijf zaagblad, volledig vervangbare zaagbladneus, elliptisch gevormde, schuine oliesmeerkanalen voor een optimale smering.
Stihl Duromatic E Massief zaagblad voor werkzaamheden met motorzagen met een gemiddeld tot hoog vermogen. Uiterst stevige, zaagbladneus beschermd door een bepantsering van slijtvast staal.

Koop je zaagblad kettingzaag online

Bekijk ons grote assortiment zaagbladen voor kettingzagen online en bestel het zaagblad die past bij je kettingzaag. We hebben een ruime keuze in accu kettingzagen, elektrische kettingzagen en benzine kettingzagen. Ook voor zaagkettingen ben je bij ons op de juiste plek, zo is je kettingzaag gelijk weer als nieuw. In de meeste gevallen heb je de nieuwe artikelen al morgen in huis zodat je gelijk kunt beginnen met het monteren van je zaagblad kettingzaag.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw