menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Tuinfrees kopen? - Gratis verzending!

Tuinfrezen

Een tuinfrees gebruik je om je tuin, bloemperk of groentebed zaaiklaar te maken. Met een tuinfrees is grondbewerking aanzienlijk eenvoudiger en sneller. Door de grond los te maken en te verkruimelen, wordt de aarde belucht en krijgt de grond een betere structuur. Dit bevordert de groei van uw planten en bloemen. Bent u op zoek naar een tuinfrees? Dan bent u bij de Boer Drachten aan het juiste adres. Wij kunnen u voorzien van goed advies en hebben daarbij een werkplaats voor het onderhoud van uw machine.

Lees meer...
7 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Veilig werken met de Boer

Wie aan de slag gaat met tuinmachines moet altijd rekening houden met de eigen veiligheid. Niemand wil natuurlijk ongelukken maken. Bij De Boer vinden wij dat erg belangrijk en daarom bieden we u ook alles aan op het gebied van veilig werken. Het is aan te raden om een veiligheidsbril en helm te dragen voor de bescherming van het gezicht. Bij machines die veel lawaai maken is gehoorbescherming ook een goed idee. Daarnaast bieden we werkschoenen en een zaagbroek aan. Op deze manier raakt uw normale kleding niet beschadigd. Deze kleding zit ook nog eens erg comfortabel.

De service van De Boer

Kwaliteit en service zijn onze belangrijkste waarden binnen de organisatie. We hebben al meer dan 85 jaar ervaring in dit vakgebied en kunnen u daarom altijd van dienst zijn. In Drachten bent u dan ook van harte welkom om ons gehele assortiment te bekijken. De service medewerkers en monteurs staan daar voor u klaar. Ook voor een reparatie kunt u dus bij ons terecht. Bij ons in het magazijn wordt uw bestelling klaargezet, of wij bezorgen het bij u thuis. Dat is de service waar wij voor staan.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw