menu
 • excl.
 • incl.
BTW

Veegmachine kopen? - Gratis verzending!

Veegmachines

Veegmachines zijn zeer geschikt om grotere terreinen schoon te houden. Vuil, stof en afval op harde oppervlakten zijn voor veegmachines geen probleem. Werk sneller en efficiënter met een veegmachine om je oprit, tuinpad, patio, parking, werkplaats en andere plaatsen schoon te maken. Wij hebben veegmachines in ons assortiment die geschikt zijn voor zowel binnen als buiten. Zo hebben we ook veegmachines die geschikt zijn om sneeuw te ruimen. Bij De Boer hebben we benzine veegmachines en handveegmachines (ook wel duwveegmachine genoemd).

Lees meer...
24 artikelen gevonden
Sorteer op:
Tielbürger Veegmachine TK 48 PRO
Tielbürger Veegmachine TK 48 PRO
€ 4.359,41 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Tielbürger Veegmachine TK 48
Tielbürger Veegmachine TK 48
€ 2.879,40 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Tielbürger Veegmachine TK 620
Tielbürger Veegmachine TK 620
€ 3.414,75 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Stihl Veegmachine KG 550
Stihl Veegmachine KG 550
€ 239,00 € 209,00 (per stuk)
(2)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Limpar Veegmachine 72 H
Limpar Veegmachine 72 H
€ 1.927,48 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Lumag Veegmachine KM 800
Lumag Veegmachine KM 800
€ 1.296,04 € 979,00 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Tielbürger Sneeuwschuiver TK 48 PRO
Tielbürger Sneeuwschuiver TK 48 PRO
€ 511,13 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Ariens Spatkap Dicht
Ariens Spatkap Dicht
€ 197,87 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
STIHL Bezemrol KW-mm
STIHL Bezemrol KW-mm
€ 315,66 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Stihl Hand-Veegmachine KG 770
Stihl Hand-Veegmachine KG 770
€ 569,00 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Kränzle Colly 800 Veegmachine
Kränzle Colly 800 Veegmachine
€ 567,41 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Veegmachines buiten

Om buiten de straten schoon te houden is een veegmachine een ideale oplossing. Het schoonmaken van je oprit, tuinpad, patio, parking is een eenvoudige klus met een veegmachine. De veegmachine heeft voorop een grote roterende bezem, die het afval oppakt en in de bak werpt. Een veegmachine is ook ideaal voor maaisel, bladeren, dennennaalden, bessen, zand en ander losliggend afval. Diverse veegmachines zijn ook uitgerust met een sneeuwschuifblad, ideaal om de paden weer sneeuwvrij te krijgen in de winter.

Hoe gebruik je een veegmachine?

Een veegmachine is eenvoudig te gebruiken voor effectieve reiniging van diverse oppervlakken. Onze assortiment omvat verschillende soorten borstelmachines, met opties voor wel of geen opvangbak. Om de machine te gebruiken, raden wij aan om het stappenplan van De Boer te volgen:

 1. Voorbereiding: Controleer de veegmachine op eventuele onderhoud en zorg dat deze goed is ingeschakeld.
 2. Instellingen: Pas indien nodig de hoogte en de hoek van de borstels aan, afhankelijk van het type oppervlak en de mate van vervuiling.
 3. Starten: Als het een handmatig model is, duw de machine dan voorwaarts terwijl je de handgreep vasthoudt. Voor benzine aangedreven modellen, start de motor volgens de instructies in de handleiding.
 4. Veegbeweging: Beweeg de veegmachine gelijkmatig over het te reinigen oppervlak. Zorg ervoor dat de borstels goed draaien en het vuil effectief opvegen.
 5. Opvangbak (indien aanwezig): Als jouw model een opvangbak heeft, leeg deze dan regelmatig om de capaciteit niet te overschrijden.
 6. Einde: Schakel de veegmachine uit en reinig indien nodig de borstels en het opvanggedeelte. Berg de machine vervolgens goed op wat zorgt voor een langere levensduur en betere werkprestaties.
 

Ongeacht het type veegmachine, maakt ons assortiment het gemakkelijk om de juiste keuze te maken voor jouw schoonmaakbehoeften. Bekijk ook ons complete assortiment met tuinmachines om je tuin op en top te kunnen onderhouden.

Veegmachines voor binnen

Om je werkplaats of garage van binnen schoon te maken is een veegmachine ideaal. Voor een lager budget heb je een mooie compact en ergonomisch model in huis. Een borstelmachine voor binnen is vaak compact en licht zodat ze makkelijk zijn op te bergen. Als je vragen hebt over onze modellen kun je gerust contact met ons opnemen. Onze deskundigen zijn telefonisch en per mail bereikbaar voor vragen en/of advies.

Handveegmachines

Binnen ons assortiment bieden we handveegmachines aan voor kleinere oppervlakken, die geen externe aandrijving vereisen. Deze handveegmachines maken gebruik van een duwmechanisme: tijdens het duwen worden de borstels in beweging gebracht, wat resulteert in roterende beweging. Dit helpt bij het verzamelen van vuil en afval, dat vervolgens automatisch in de opvangbak wordt gedeponeerd. Deze veegmachines vergen een kleinere investering en zijn perfect voor kleinere oppervlaktes. Daarnaast heb je geen motor, dus geen onderhoud, lawaai of uitstoot. Deze duwveger is bovendien compact en licht voor makkelijk opbergen.

Waarom een benzine borstelmachine aanschaffen?

Als het oppervlakte groter wordt, kan een duwveegmachine snel te zwaar worden, door de extra inspanning die je moet leveren om hem vooruit te duwen. Voor deze situatie zijn de benzinemotor aangedreven veegmachines ideaal. Deze rijden zelf en hoef je dus alleen meer in de juiste richting te sturen. Waarom zou je een benzine veegmachine aanschaffen? Dit heeft voornamelijk met het vermogen te maken wat jij nodig bent om een bepaald oppervlakte te reinigen. Hoe groter het oppervlakte, hoe sneller je kunt schoonmaken met een benzine veegmachine.

Hoe moet je veegmachines onderhouden?

In ons assortiment vind je een ruim aanbod met verschillende soorten veegmachines. Voor het onderhoud hebben we een aantal tips van De Boer voor je opgesteld die hieronder zijn toegelicht:

 • Regelmatige Reiniging: Maak er een gewoonte van om na elk gebruik de borstels, opvangbak en andere vuilgevoelige onderdelen grondig schoon te maken.
 • Slijtage Controleren: Controleer periodiek de staat van de borstels en vervang ze indien ze versleten zijn, om optimale prestaties te behouden.
 • Opvangbak Legen: Houd de opvangbak leeg om verstoppingen en verminderde efficiëntie te voorkomen. Leeg de bak na elke reinigingssessie.
 • Borstel Aanpassen: Pas de borstelhoogte aan op basis van het te reinigen oppervlak. Hogere standen voor oneffen terrein en lagere standen voor gladde oppervlakken.
 • Vet Smeren: Smeer bewegende delen en scharnieren regelmatig met geschikt smeermiddel om soepele werking te garanderen.
 • Inspectie van Aandrijving: Voor gemotoriseerde modellen, inspecteer regelmatig de aandrijvingscomponenten en riemen. Vervang versleten onderdelen tijdig.
 • Professionele Service van De Boer: Als je complexere problemen ervaart, raden wij aan onze werkplaats in te schakelen.

Afleverservice bij veegmachines

Bij alle benzine aangedreven veegmachines, ontvang je gratis een starthoeveelheid olie en benzine, die geschikt is voor de gekochte machine. Zo kan je altijd direct van start en hoef je niet nog eerst nog de basisbenodigdheden te halen.

Veegmachines aanschaffen?

Bij De Boer bieden we een uitgebreide selectie veegmachines voor diverse reinigingsbehoeften. Of je nu een handveegmachine, een op benzine aangedreven model of een borstelmachine met opvangbak zoekt, wij hebben de juiste oplossing voor jou. Bezoek onze winkels in Drachten of Hazerswoude-Dorp, waar onze deskundige medewerkers klaarstaan om je te adviseren over de beste keuze voor jouw situatie. Met jarenlange ervaring helpen we je graag bij het vinden van de ideale veegmachine die aan al jouw schoonmaakvereisten voldoet.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw