menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Verticuteermachine kopen? Gratis bezorging vanaf € 75

Verticuteermachines

Bent u op zoek naar een verticuteermachine? Dan bent u bij de Boer Drachten aan het juiste adres. Met merken als Greenworks, Gardena en Stiga bieden wij een compleet assortiment van de beste merken. De machines zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, elektrisch of op benzine. Kies de verticuteermachine die het beste bij u past!

Lees meer...
15 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Verticuteermachines

Verticuteren houdt in dat je op mechanische wijze de oude viltlaag uit het gras gaat verwijderen. De grasmat raakt hierdoor goed doorlucht zodat het weer voedingsstoffen kan opnemen en kan gaan groeien. Een verticuteermachine (elektrisch of benzine) is aan te raden bij grotere grasoppervlakken. Het apparaat neemt veel werk uit handen en snijdt de bodem overal even diep in waardoor je een mooi egaal resultaat krijgt.


Gras kent twee belangrijke groeiperiodes per jaar: april/mei en september/oktober. Je kunt het beste nét voor deze periodes gaan verticuteren omdat het gras zich dan goed kan herstellen. Door het gazon direct te bemesten na het verticuteren bevorder je een snel herstel en zul je na enkele weken al gaan zien dat het gazon weer netjes gaat dichtgroeien. Mochten er kale plekken in het gazon zijn ontstaan dan kun je deze het beste direct inzaaien met een herstelgraszaad. Dit is een speciaal zaad dat snel ontkiemt en geschikt is voor het doorzaaien van het gazon na verticteren. De Boer Drachten heeft hiervoor ook de juiste producten in het assortiment.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw