menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Tuin & Landbouwgereedschap

Tuingereedschap voor Professionals

Tuingereedschap

Professionals moeten dagelijks met hun gereedschap werken. Dat geldt voor elke branche. Zeker vakmensen die werken met tuingereedschap zij gebaat bij goede kwaliteit. In ons assortiment zit tuingereedschap van de beste merken, zoals De Wit, Talen Tools, Spear & Jackson, Gardena en natuurlijk ons eigen merk.

 

In ons brede assortiment zit handgereedschap, gesteeld tuingereedschap en tuin & park machines.

batsen-en-spades
Bezems
harken
snoeigereedschappen
vorken

Altijd het juiste gereedschap

De Boer Drachten heeft al het gereedschap voor in de tuin. Denk aan batsen, bezems, bijlen, kruiwagens, schoffels, gieters en nog veel meer. Ook elektrisch en gemotoriseerd tuingereedschap is uit voorraad leverbaar bij De Boer. Bijvoorbeeld grasmaaiers of heggenscharen. Ook handgereedschap en gesteeld gereedschap is gewoon uit voorraad leverbaar.

 

Speciaal tuingereedschap

Voor het beste resultaat bieden wij een breed assortiment De Wit Handgesmeed gereedschap. Dit gereedschap wordt in Nederland vervaardigd. De Wit maakt ook speciaal tuingereedschap, zoals een Spats, een getande bats of een Shark spade, een getande spade. Voor extra comfort is het gereedschap voorzien van een breed opstapje, waardoor het met de voet aanduwen nog gemakkelijker wordt.

 

Bij het werken in de tuin

Ook al het toebehoren voor werken in de tuin, kunnen wij uit voorraad leveren. Denk hierbij aan werkschoenen, handschoenen, onkruidbestrijdingsmiddelen en nog veel meer. Als de tuin eenmaal klaar is en u echt wilt gaan genieten, kijk dan ook eens naar onze barbecues en terrasverwarmers!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw