menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Zwembaden

Zwembaden - De Boer Drachten

Zwembaden

De laatste jaren is de groei van zwembaden enorm toegenomen. Veel huishoudens vinden het fijn om tijdens de zomermaanden in hun eigen tuin te kunnen genieten en verkoeling te zoeken in hun eigen zwembad. Bij ons vindt u verschillende zwembaden in diverse uitvoeringen te koop. Wij hebben zwembaden van het merk Intex en Bestway. Het voordeel van een eigen zwembad in de tuin is dat u zelf bepaalt wanneer u deze gebruikt. Mocht u het in zomermaanden opeens warm krijgen, dan kunt u direct afkoelen in uw eigen zwembad. Genoeg reden dus om eens kijkje te nemen in onze webshop en het aanbod om u in te laten werken.

32 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Zwembaden

Ons assortiment bestaat uit veel verschillende modellen. U kunt denk aan ronde, ovale rechthoekige en vierkante zwembaden met daarin weer keuze uit diverse formaten. U kunt kiezen uit  Intex Easy Set Pool, Intex Metal Frame Pool, Intex Ultra Frame Pool of de Intex Prism Frame Pool.

 

Afhankelijk van uw situatie bepaald u welk zwembad u wilt kopen en welke het beste bij u past. Wanneer u bijvoorbeeld kinderen heeft is de hoogte van het zwembad erg belangrijk. Er zijn verschillende hoogte verkrijgbaar bijvoorbeeld; 51cm, 76cm , 107cm, 122cm en 132cm.

 

Voor andere mensen is de vorm van het zwembad ook erg belangrijk. Wanneer u bijvoorbeeld een smalle tuin heeft is het misschien verstandig om een rechthoekig zwembad te kopen. Daarnaast hebben we ook ronde, vierkante en ovale zwembaden.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw