menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Alles voor dieren

agri

Alles voor de agrariers en dieren

De Boer Drachten is van oudsher de specialist voor de agrariër en dierenhouder. Wij bieden meer dan 25.000 producten die met name gericht zijn op deze doelgroep. Daarvan zijn veel producten geschikt voor bijvoorbeeld de veehouderij of akkerbouwer. Daarbij kunt u denken aan halsbanden voor de koeien, of egschijven voor de tractor. Ook voor huisdieren vindt u bij De Boer alle benodigdheden. Van vissenvoer tot halsband voor de hond.

Honden
Katten
Koeien-en-kalveren
Schapen-en-lammeren
paarden
Vogels
kippen-en-duiven

Veehouders

De Boer Drachten heeft alles in huis voor de veehouder. Of het nu gaat om de kalveropfok, afrastering of voederwinning, De Boer Drachten heeft het allemaal in huis. Ook diverse geneesmiddelen en ondersteunende voedingsmiddelen zitten in ons assortiment, voor een optimale prestatie van uw vee. Dit komt ook weer samen in ons assortiment voor paarden, schapen, geiten en huisdieren.

 

Akkerbouw

In ons assortiment voor de akkerbouw vindt u onder andere netzakken voor groente en aardappelen, kuubskist afdekzeilen, draagbare naaimachines en nog veel meer. Ook bieden wij een breed assortiment slijtagedelen voor onder andere de grondbewerking.

 

Overige assortiment

In ons brede assortiment vindt u ook werkkleding, laarzen, schoenen en zelfs sokken. Ook stalgereedschap en kruiwagens zijn direct uit voorraad leverbaar. Beschikt u over een groot erf of tuin? Ook ons assortiment buitenspeelgoed is snel leverbaar en bevat onder andere trampolines, zwembaden, speelhuisjes en traptractors. Superleuk voor de kinderen!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw