menu
  • excl.
  • incl.
BTW
Alles voor de agrariers en dieren

Alles voor de agrariers en dieren

De Boer Drachten is van oudsher de specialist voor de agrariër en dierenhouder. Wij bieden meer dan 25.000 producten die met name gericht zijn op deze doelgroep. Daarvan zijn veel producten geschikt voor bijvoorbeeld de veehouderij of akkerbouwer. Daarbij kunt u denken aan halsbanden voor de koeien, of egschijven voor de tractor. Ook voor huisdieren vindt u bij De Boer alle benodigdheden. Van vissenvoer tot halsband voor de hond.

Lees meer...

Veehouders

De Boer Drachten heeft alles in huis voor de veehouder. Of het nu gaat om de kalveropfok, afrastering of voederwinning, De Boer Drachten heeft het allemaal in huis. Ook diverse geneesmiddelen en ondersteunende voedingsmiddelen zitten in ons assortiment, voor een optimale prestatie van uw vee. Dit komt ook weer samen in ons assortiment voor paarden, schapen, geiten en huisdieren.

Akkerbouw

In ons assortiment voor de akkerbouw vindt u onder andere netzakken voor groente en aardappelen, kuubskist afdekzeilen, draagbare naaimachines en nog veel meer. Ook bieden wij een breed assortiment slijtagedelen voor onder andere de grondbewerking.

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw