menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Sprayfo Opfokmelk kopen? - Gratis verzending!

Sprayfo Opfokmelk

Sprayfo opfokmelk

Een kalverleven goed starten kan maar één keer. De eerste 8 levensweken van uw kalf zijn van grote invloed op de latere gezondheid, productie en levensduur van de koe. Daarbij is een uitgekiend voerschema van wezenlijk belang om kalverpotentieel tot z’n recht te laten komen. Zo legt u de basis voor duurzaam melkvee. Sprayfo opfokmelk ondersteund hierbij.

12 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Een schepje erbij met het Sprayfo LifeStart Voerschema

Diverse onderzoeken tonen het effect aan van een goede jeugdgroei op de levensproductie. Een geconcentreerde voeding betekent minimaal 150 gram poeder in een liter melk. Het groeivermogen van uw kalf wordt dan optimaal benut. Dit levert extra melk op tijdens de eerste lactatie.

Sprayfo kalveropfokmelk

Sprayfo is verkrijgbaar voor zowel kalven als lammeren.

Bij de aanschaf van Sprayfo opfokmelk geld een aantrekkelijke staffelkorting bij afname van 10 of 40 zakken. Bekijk per product de actieprijs.

De Boer Drachten heeft alles in het assortiment voor uw kalveren. Bijvoorbeeld ons brede assortiment kalverhokken, of ondersteunend voer voor kalveren. Ook voor ondersteuning bij ziekte of diarree heeft De Boer Drachten de juiste producten in het assortiment.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw