menu
  • excl.
  • incl.
BTW
Merken bij de Boer Drachten

Merken bij de Boer Drachten

De Boer streeft naar een assortiment waarin de beste producten zijn opgenomen, die u nodig heeft voor uw bedrijf, organisatie, of gewoon thuis. Hierbij hebben wij het gebruik van A-merken hoog in het vaandel. Links van deze pagina vindt u een overzicht van enkele belangrijke merken die u bij De Boer kunt krijgen. Enkele van deze merken zijn bijvoorbeeld Stihl, HaVeP, Sprayfo, Gedore, Airpress en natuurlijk onze favoriet: De Boer eigen merk.

  Lees meer...

Merken staan niet alleen voor een bepaalde kwaliteit, maar ook voor service en garantie. Dat zijn eveneens belangrijke aspecten, mocht er onverhoopt iets niet naar wens zijn. De Boer heeft zelf ook een werkplaats en kan diverse reparaties aan machines, grasmaaiers en quads ook zelf uitvoeren. Dit zorgt ervoor dat uw machine bij een vertrouwd adres staat en u het niet langer kwijt bent dan nodig is.
 

Sinds begin 2015 is De Boer ook begonnen met een lijn eigen merken. Deze merken vallen binnen A-merk kwaliteit, maar zijn net iets voordeliger. Dit assortiment is begonnen met onder andere een groepshok voor kalveren, vitaminebolussen, en minimelkers. Daarna is dit assortiment uitgebreid met olie, vetten, klauwlijm, uiermintbalsem en ondersteunende voeding voor kalveren, zoals Kalverstart en Diarrex.

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw