menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Merken

Deboerdrachten-merken-deboer-huismerk

Merken Bij de Boer Drachten

De Boer Drachten streeft naar een assortiment waarin de beste producten zijn opgenomen, die u nodig heeft voor uw bedrijf, organisatie, of gewoon thuis. Hierbij hebben wij het gebruik van A-merken hoog in het vaandel. Links van deze pagina vindt u een overzicht van enkele belangrijke merken die u bij De Boer Drachten kunt krijgen. Enkele van deze merken zijn bijvoorbeeld Stihl, HaVeP, Sprayfo, Gedore, Airpress en natuurlijk De Boer eigen merk.

Merken staan niet alleen voor een bepaalde kwaliteit, maar ook voor service en garantie. Dat zijn eveneens belangrijke aspecten, mocht er onverhoopt iets niet naar wens zijn. De Boer Drachten heeft zelf ook een werkplaats en kan diverse reparaties aan machines, grasmaaiers en quads ook zelf uitvoeren. Dit zorgt ervoor dat uw machine bij een vertrouwd adres staat en u het niet langer kwijt bent dan nodig is.

Sinds begin 2015 is De Boer Drachten ook begonnen met een lijn eigen merken. Deze merken vallen binnen A-merk kwaliteit, maar zijn net iets voordeliger. Dit assortiment is begonnen met onder andere een groepshok voor kalveren, vitaminebolussen, en minimelkers. Daarna is dit assortiment uitgebreid met olie, vetten, klauwlijm, uiermintbalsem en ondersteunende voeding voor kalveren, zoals Kalverstart en Diarrex.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw