menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Snickers Workwear

Snickers Workwear is een merk dat zich richt op professionele werkkleding. Bij de Boer hebben we een uitgebreide collectie van Snickers Workwear werkbroeken, overalls, jassen, T-shirts, en accessoires die speciaal ontworpen zijn voor de eisen van de moderne werker. De Snickers truien zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals Cordura, CoolTwill, en Duracool, die sterk en duurzaam zijn en tegelijkertijd comfortabel om te dragen. De kleding is ook ontworpen met innovatieve functies zoals geavanceerde ventilatie, water- en winddichtheid en zakken met ritsen en klittenbandsluiting voor gemakkelijk toegang tot gereedschap en persoonlijke spullen. Het merk staat bekend om zijn focus op veiligheid en bescherming, de kleding is ontworpen met reflecterende elementen en geavanceerde beschermende functies, zoals kniebescherming en antislipzolen, om de veiligheid van de gebruiker te verhogen in gevaarlijke werkomgevingen. Ontdek het nu allemaal in ons ruime assortiment van Snickers Workwear.

Lees meer...

De verschillende Snickers Workwear producten

De producten van Snickers Workwear vind je bij de Boer in vele verschillende soorten, zo hebben wij bijvoorbeeld werkjassen, werkbroeken, kledingaccessoires en werkshirts. Door dit grote aanbod van Snickers Workwear zit er voor iedereen die opzoek is naar professionele werkkleding iets passends bij. De Snickers bodybroek is bijvoorbeeld gemaakt van hoogwaardige materialen en is water- en winddicht! Hieronder lichten we de verschillende soorten producten voor je uit:

Werkjassen

De jassen zijn ontworpen met innovatieve functies zoals geavanceerde ventilatie, water- en winddichtheid en zakken met ritsen en klittenbandsluiting voor gemakkelijk toegang tot gereedschap en persoonlijke spullen. Ze zijn ook voorzien van reflecterende elementen voor verhoogde zichtbaarheid in gevaarlijke werkomgevingen. De jassen zijn beschikbaar in een verscheidenheid aan modellen en maten, waaronder korte en lange jassen, en in verschillende kleuren, waaronder hi-vis kleuren. Er zijn ook specifieke jassen voor verschillende beroepsgroepen, zoals elektriciens, bouwvakkers, en magazijnmedewerkers, die speciaal ontworpen zijn om aan de specifieke eisen van deze beroepen te voldoen.

Werkbroeken

De werkbroeken zijn speciaal ontworpen om aan de eisen van professionele werkers te voldoen. De broeken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals Cordura, CoolTwill en Duracool, die sterk en duurzaam zijn en tegelijkertijd comfortabel om te dragen. De werkbroeken zijn beschikbaar in een verscheidenheid aan modellen en maten, waaronder korte en lange broeken, en in verschillende kleuren, waaronder hi-vis kleuren. Ze bieden ook specifieke broeken aan voor verschillende beroepsgroepen, zoals elektriciens, bouwvakkers, en magazijnmedewerkers, die speciaal ontworpen zijn om aan de specifieke eisen van deze beroepen te voldoen.

Kledingaccessoires

Snickers Workwear biedt een uitgebreide collectie van kledingaccessoires die speciaal ontworpen zijn om de professionele werker te ondersteunen in zijn dagelijkse werkzaamheden. Deze accessoires omvatten onder andere:

  • Werkhandschoenen: Snickers Workwear biedt een grote selectie van werkhandschoenen, van lichte handschoenen voor precisie werkzaamheden tot zware handschoenen voor zwaardere taken. Ze zijn ontworpen met geavanceerde beschermende functies zoals knokkelbescherming en antislipzolen.
  • Werkkousen: De werkkousen van Snickers Workwear zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen met geavanceerde ventilatie, antislipzolen en andere functies om de voeten te beschermen en te koelen.
  • Werkhoeden en petten: Snickers Workwear biedt een uitgebreide selectie van werkhoeden en petten, van baseballpetten tot veiligheidshoeden, die speciaal ontworpen zijn om de hoofdbescherming te verhogen in gevaarlijke werkomgevingen.
  • Rugzakken en tassen: Snickers Workwear biedt een verscheidenheid aan rugzakken en tassen, van compacte rugzakken tot grote tassen voor het opbergen van gereedschap en persoonlijke spullen.

Werkshirts

Snickers Workwear biedt een uitgebreide collectie van werkshirts die speciaal ontworpen zijn om aan de eisen van professionele werkers te voldoen. De shirts zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals CoolTwill, Duracool en Flexothane, die zorgen voor een goede ademend vermogen en duurzaamheid. De werkshirts zijn ontworpen met innovatieve functies zoals geavanceerde ventilatie, verstevigde schouders, en zakken met ritsen en klittenbandsluiting voor gemakkelijk toegang tot gereedschap en persoonlijke spullen. Ze zijn ook voorzien van reflecterende elementen voor verhoogde zichtbaarheid in gevaarlijke werkomgevingen.

Snickers Workwear kopen bij de Boer

Snickers Workwear producten koop je natuurlijk bij de Boer! Bij de Boer hebben we veel verschillende soorten zoals werkjassen, werkbroeken, kledingaccessoires en werkshirts! Heb je nog vragen over de verschillende soorten? Kom dan langs in onze winkel in Drachten, hier is ons deskundig personeel aanwezig om jou van het beste advies te voorzien voor de Snickers Workwear producten waar jij naar op zoek bent! Bestel je online? Bestel dan voor 20:00, dan heb je naar verwachting de volgende dag de bestelling al in huis! Bestel je de producten online dan zorgen wij voor een snelle levering. Je betaalt bij ons geen verzendkosten bij besteding vanaf 75 euro! Wacht dus niet langer en maak nu een keuze in het ruime assortiment van de Boer.

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw