menu
  • excl.
  • incl.
BTW
Birchmeier

Birchmeier

Birchmeier is een Zwitsers bedrijf dat officieel is opgericht in 1876 en zich sindsdien specialiseert in sproeitoestellen. Zo hebben ze een ruim aanbod op het gebied van sproeitoestellen en voorzien ze hun klanten al ruim 100 jaar van onder andere rugspuiten, handsproeiers en spuitlansen. Deze Zwitserse fabrikant is marktleider op het gebied van sproeiers.

Lees meer...

Bedrijfsfilosofie

Bij Birchmeier staan innovatie en de hoogste kwaliteit voorop om zo hun klanten te kunnen voorzien van de meest kwalitatieve en moderne sproeitoestellen op de markt. Verder zijn ze bij Birchmeier trots op hun land en vinden ze het belangrijk dat het bedrijf haar hele bestaan al is gevestigd in Zwitserland, ze willen daarom voldoen aan het algemene beeld van het land, namelijk een hoge kwaliteitsstandaard en echt vakmanschap. Dankzij deze bedrijfsfilosofie maakt Birchmeier het mogelijk om er een uitermate hoge klanttevredenheid op na te houden, wat het mogelijk maakt dat het bedrijf al een geruime tijd actief is op de markt van sproeitoestellen.

REC 15 rugspuit

De REC 15 drukpuit van Birchmeier is een rugspuit waarmee je eenvoudig diverse tuin- en kas werkzaamheden uit kan voeren. Met een instelbare werkdruk tussen de 0,5 en 6 bar kan deze spuit voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt. De REC 15 komt in twee verschillende uitvoeringen namelijk de AC1 en AC2 versie. Het verschil tussen de uitvoeringen is dat de AC1 versie standaard wordt geleverd met een 18V-Li-Power accu-pack en een lader, dit is niet het geval bij de AC2 versie van de rugspuit. Het opladen van de accu-pack bedraagt over het algemeen minder dan 80 minuten.

 

Birchmeier bij de Boer

Bij de Boer drachten bieden wij een ruim assortiment Birchmeier artikelen aan, zo hebben we diverse rugdrukspuiten, handspuiten en bijpassende onderdelen. Verder verkopen we verschillende accessoires voor de Birchmeier drukspuiten die jouw tuinwerkzaamheden kunnen vergemakkelijken.

Wil je snel beginnen met sproeien? Bestel dan eenvoudig Birchmeier artikelen via onze website of die van onze partner cvanderhoek.nl. In de meeste gevallen geldt, voor 20:00 besteld, morgen in huis. Heb je niet alles op onze website kunnen vinden of heb je nog vragen over ons assortiment Birchmeier artikelen? Dan ontvangen we je graag in een van onze winkels om je vragen te beantwoorden en je te assisteren bij de aankoop van je nieuwe Birchmeier sproeitoestellen.

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw