menu
  • excl.
  • incl.
BTW
STIHL

STIHL

STIHL is één van de grootste merken in tuingereedschap. In het assortiment van dit merk zitten zowel machines voor de professional, als voor gebruik in en om de tuin. STIHL staat al jarenlang bekend als een merk van hoge kwaliteit en is een echt A-merk in het assortiment van De Boer Drachten. Lees meer...

STIHL

In ons gamma zit het hele assortiment van Stihl. Daarin zitten onder andere kettingzagen, heggenscharen, bosmaaiers, bladblazers, doorslijpmachines, veegmachines en nog veel meer. Ook zijn alle accessoires ruimschoots uit voorraad leverbaar. Daarbij kan je denken aan brandstof, olie, maaidraad, maaimessen, complete maaikoppen, zaagkettingen, zaagbladen, losse accu's en laders en nog veel meer.

STIHL tuinmachines

STIHL heeft in het gamma de perfecte machine voor elke situatie. Of het nu gaat om een kleine tuin, of groot parkonderhoud, Stihl heeft de juiste bladblazer, kettingzaag, heggenschaar of bosmaaier voor uw toepassing. Stihl staat bekend om de machines die op benzine lopen. De benzine is ook in het eigen merk verkrijgbaar, Motomix. Sinds enkele jaren is daarnaast een lijn gekomen met accumachines. Die zijn beter voor het milieu en ideaal voor thuisgebruik.

 

STIHL kleding

Het merk STIHL heeft een complete eigen lijn met werkkleding, speciaal voor de doelgroep die de machines van Stihl ook professioneel gebruikt. De kledinglijn bevat onder meer speciale zaagbroeken, zaagschoenen, veiligheidsbrillen en natuurlijk zaaghandschoenen, die wij adviseren bij aankoop van de tuinmachines. Zeker tuinmachines met metalen snijdelen, zoals de kettingzaag, of bosmaaier met mes, vragen om een juiste bescherming.

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw