menu
  • excl.
  • incl.
BTW
STIHL

STIHL

STIHL biedt jou precies de machines en tuingereedschappen die je nodig bent. Niet alleen zijn ze geschikt voor in de tuin, ook wanneer je werkt in de landbouw, bosbouw, bouwsector of in de landschap aanleg, is STIHL het merk voor jou! Het merk staat bekend om de hoge mate van kwaliteit en goede prijsverhoudingen. Al jaren verkoopt De Boer het merk. Ben je op zoek naar gewoon goed advies over STIHL producten? Kom dan langs in onze winkels in Drachten en Hazerswoude-Dorp. Zo is er altijd een STIHL dealer in de buurt van jou.

Lees meer...

Waar komt het merk STIHL vandaan?

Al in 1926 werd STIHL opgericht. Andreas Stihl begon in dat jaar zijn ingenieursbureau in Stuttgart. Als vertegenwoordiger van het merk Rinco probeert hij boomsnoeien- en velmachines aan de man te brengen. Daarnaast produceert hij ook zijn eigen kettingzaag. Alles gaat zo goed met Stihl dat hij een jaar na oprichting al medewerkers in dienst kan nemen. In 1928 wordt STIHL ook echt een handelsmerk. Als merk wordt er gekozen voor een hoge mate van kwaliteit, hierdoor worden de STIHL machines ook enkel door gespecialiseerde dealers verkocht. Vanaf 1930 exporteert STIHL ook naar het buitenland waarmee een wereldmerk was geboren


Is STIHL een goed merk?

STIHL is een bekend wereldmerk op het gebied van tuingereedschap. Niet alleen de particuliere gebruiker kan bij het merk goed terecht, ook professioneel tuingereedschap behoort tot het assortiment van STIHL. Zo heeft STIHL voor iedere klus de kettingzaag, bosmaaier, grasmaaier of bladblazer welke het beste past bij jouw wensen. STIHL is een goed merk omdat het daarnaast ook goede garantievoorwaarden biedt. Bij een erkende dealer kan je daarnaast vaak ook terecht voor het onderhoud aan je machines. Ook bij De Boer hebben we bij onze vestiging in Drachten een eigen werkplaats. Hier kan je terecht voor het onderhoud aan al jouw STIHL machines.

STIHL gras-, zit- en robotmaaiers

Voor al je maaiwerkzaamheden ben je bij STIHL aan het juiste adres. Voor het maaien van gras heeft STIHL meerdere producten, zoals grasmaaiers, robotmaaiers en zitmaaiers. Voor iedere perceel oppervlakte is er een geschikte maaimachine te vinden.

Type maaier

Gazon oppervlakte

STIHL maaimachine suggestie

Elektrische Grasmaaier

Tot 500 m2

RME 339

Benzinemaaier

200 tot 2000 m2

RM 448.1 TC Benzine

Robotmaaier

Alle afmetingen

RMI 422 P

Zitmaaier

Vanaf 500m2 en groter

RT 4082

De maaimachines van STIHL komen met veel verschillende opties, zoals mulchen, elektrische start en variabele aandrijvingen. Heb je vragen over de verschillende maaimachines? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder met al je vragen over STIHL.

 

Welke STIHL bladblazer kopen?

Het gebruik van een bladblazer of bladzuiger is erg handig in de tuin. Wanneer er veel bladeren zijn gevallen heb je het namelijk zo opgeruimd! Welke STIHL bladblazer je moet kopen hangt wel van een aantal factoren af.

Let bij de aanschaf van een STIHL bladblazer op de volgende punten:

  • De blaassnelheid van de bladblazer
  • De grote van je gazon, terras of oprit
  • Of je ook wil dat de bladblazer alles opzuigt
  • Wil je veel bewegingsvrijheid of is een snoer ook prima?
  • Het geluid dat de STIHL bladzuiger of blazer mag produceren

Wat kost een bladblazer van STIHL? De bladblazers en -zuigers komen in verschillende prijsklasses. Hierdoor is er altijd voor jouw budget wel een passend model te vinden. Onze medewerkers staan altijd klaar om je te voorzien van advies. Ook kan je op onze website de verschillende STIHL bladblazers en bladzuigers gemakkelijk met elkaar vergelijken.

De populaire STIHL kettingzaag

Al vanaf het ontstaan van het merk STIHL is de kettingzaag één van de meest populaire producten. Bij De Boer vind je dan ook een ruim aanbod. Populair in ons aanbod is de STIHL MS 180 benzine kettingzaag. Met het flinke vermogen is deze kettingzaag heel erg geschikt voor het zagen van haardhout. Ook de GTA 26 accu-snoeizaag is erg populair bij tuinbezitters. Deze handige accu-snoeizaag is ideaal voor het snoeien van bomen en struiken, het zagen van hout voor houtconstructies en het verkleinen van snoeiafval.

STIHL producten kopen bij De Boer

Van STIHL zaagbroeken tot tuingereedschap, alles kan je vinden bij De Boer. Via onze website bestel je gemakkelijk alles online. Bestel je voor 20:00 uur? Dan zorgen wij er voor dat het vaak de volgende dag al bij je wordt afgeleverd. Ook voor vragen kan je bij ons terecht. Je bent welkom in onze winkels in Drachten en Hazerswoude-Dorp. Zijn wij als STIHL dealer niet bij je in de buurt? Neem dan telefonisch of per mail contact op met onze klantenservice. Voor al jouw STIHL vragen hebben wij de oplossing.

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw