menu
  • excl.
  • incl.
BTW
Pulsara

Pulsara

Pulsara vertegenwoordigd een compleet assortiment schrikdraad artikelen. Steeds meer veehouders en particulieren maken gebruik van deze kwalitatief uitstekende producten, die wereldwijd bekendheid genieten. Met een ruime sortering schrikdraad, schriklint en schrikkoord is er voor elke diersoort, samen met de bijpassende schrikdraadpalen, isolatoren en aanverwante artikelen, een passende oplossing. Bestel gauw hier uw artikelen van Pulsara!   

Lees meer...

Pulsara Schrikdraad Materiaal

Om een goedwerkende schrikdraad afrastering te realiseren is het uitermate belangrijk om de juiste materialen te gebruiken. Op deze pagina vindt je gemakkelijk de benodigde producten zoals Pulsara schrikdraad, schriklint, schrikkoord, isolatoren, schrikdraadpalen en het benodigde Pulsara schrikdraadapparaat.

Pulsara Schrikdraadapparaat

Wij leveren Pulsara schrikdraadapparaten in verschillende sterkte’s. Voor huis, tuin en kleine percelen is type Pulsara PN1000 zeer populair. Voor de agrische sector bevelen wij de Pulsara PN1800 of PN3500 aan. Komt uw afrastering in aanraking met lichte of zwaardere begroeiing? Dan is het aan te bevelen om een zwaar schrikdraadapparaat aan te schaffen. Voor een goede werking is altijd een goede aarding vereist. Dit ook voor de veiligheid van uw dieren.

 

 

Maak een goedwerkende Schrikdraad Afrastering

Voor een goedwerkende schrikdraad afrastering is de aanschaf van het juiste Pulsara schrikdraadapparaat een pré. Zorg voor een goede aarding met de juiste aardpen(nen) en aansluitdraad. Voor de verschillende diersoorten zijn er ook diverse schrikdraadpalen beschikbaar, die afhankelijk van de af te rasteren diersoort, gecombineerd kunnen worden met diverse tussenisolatoren om de gewenste draadhoogte’s te realiseren. Werk zorgvuldig en zorg voor een zoveel mogelijk begroeiingsvrije afrastering voor een optimaal resultaat.

Ruim Pulsara assortiment en advies

De Boer Drachten heeft een ruim assortiment met Pulsara afrasteringsmaterialen op voorraad. De voorraadartikelen worden de volgende werkdag al geleverd. Wij kunnen ons voorstellen dat er in sommige gevallen ook vragen zijn over de aanschaf van de juiste Pulsara materialen. Wij helpen u graag met advies en zijn dagelijks voor u bereikbaar per mail en telefonisch!

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw