menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Makita Elektrisch Gereedschap

Makita-tuinmachines
426 artikelen gevonden
Sorteer op:
actie
Makita 18 V Li-ion Accu
Makita 18 V Li-ion Accu
vanaf  € 80,00 € 42,97 (per stuk)
(13)
actie
18 V Stofzuiger
18 V Stofzuiger
€ 295,00 € 222,31 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
actie
18 V Stofzuiger
18 V Stofzuiger
€ 195,00 € 147,93 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Makita gereedschap

Makita is een van de grootste namen in Nederland met betrekking tot elektrisch gereedschap. Makita is een Japans topmerk, dat is opgericht in 1915. Wereldwijd is dit merk één van de belangrijkste spelers binnen hun segment. De prestaties van de Makita gereedschappen meten zich perfect met andere A-merken, zoals Metabo. Doordat Makita zich puur focust op dit segment, is dit merk een echte specialist te noemen.

Makita elektrisch gereedschap

Makita staat bekend om zijn brede en kwalitatief hoogwaardige assortiment elektrische gereedschappen. De elektrische gereedschappen van Makita worden geprezen om de verfijnde handeling voor de gebruiker. Bijvoorbeeld het AVT systeem (anti vibratie technologie) zorgt voor een prettige werkhouding van de gebruiker. De Li-ion accu's van Makita zijn eveneens van hoogwaardige kwaliteit en zorgen ervoor dat u uren kunt doorwerken.

Makita accutuingereedschap

Het krachtige accutuingereedschap van Makita is een mooie uitbreiding op de accuset, die u al heeft liggen van bijvoorbeeld uw boormachine. Hierdoor hoeft u niet nog een dure accu en lader aan te schaffen, maar kunt u dezelfde accu vaker en optimaler gebruiken. In het assortiment accutuingereedschap zit voor onder andere de 14,4 Volt en de 18 Volt accu's een mooie lijn uitbreidingen voor in de tuin. Hierbij kunt u denken aan een bladblazer, bosmaaier, grastrimmer, heggenschaar, kettingzaag, grasmaaier en nog veel meer.

Ons assortiment

De Boer Drachten heeft een compleet assortiment van het merk Makita op voorraad. In ons assortiment vindt u leuke aanbiedingen van complete gereedschapssets, maar ook boormachines, haakse slijpers, schuurmachines, schaafmachines en natuurlijk zaagmachines van Makita.

De accu van Makita

Bij het assortiment van Makita staat de accu centraal. De accu is het centrale punt, waar het hele assortiment omheen is gebouwd. De accu's die horen bij de boormachines, zijn ook perfect in gebruik bij de tuinmachines. Zo heeft u met 1 of 2 accu's al voldoende power voor een grote variatie aan elektrische gereedschappen en tuingereedschappen van Makita.

Makita-accu
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw