menu
  • excl.
  • incl.
BTW
Makita

Makita

Makita is in Nederland al meer dan 45 jaar een begrip voor iedereen die werkt met gereedschap, Het merk wordt niet alleen gebruikt in de bouw en industrie, ook in de groen- en schoonmaaksector zijn er voldoende producten te verkrijgen. In Japan in 1915 zag het merk al zijn levenslicht en nu nog steeds is het wereldwijd een belangrijke speler op de markt. De Boer Drachten verkoopt dan ook een breed assortiment met machines, accessoires en andere artikelen van Makita.

Lees meer...

Alles wat je over Makita wil weten

Mosaburo Makita legde in 1915 de basis voor het Makita wat we nu kennen. De inspiratie voor het merk kwam door de steeds groter worden vraag naar elektriciteit. Bij de oprichting werd hier dan ook op ingespeeld met de verkoop- en reparatie van verlichtingsapparatuur, transformatoren en elektromotoren. In de jaren 50 was het bedrijf vooruitstrevend in Japan en produceerde de eerste draagbare elektrische schaafmachines.

Pas in de jaren 70 ging het bedrijf internationaal opereren. De eerste stap buiten Japan werd gemaakt in de VS. Tegenwoordig zijn er 17 service- en verkoopvestigingen in Europa. In Nederland staan er twee vestigingen, in Eindhoven en in Woerden. Net als bij de Boer Drachten kan je ook goede service en een hoge kwaliteit verwachten van Makita.

Elektrisch gereedschap van Makita

Het merk Makita staat bekend om het ruime aanbod in elektrisch gereedschap. Zo hebben ze verschillende soorten boormachines, decoupeer- en afkortzagen, schuurmachines, bouwradio’s en nog veel meer. Bij de Boer Drachten heb je dan ook een ruime keuze in verschillende elektrische producten. Het merk is vooruitstrevend en de producten zijn dan ook voorzien van de  nieuwste innovaties. Denk hierbij aan het AVT systeem, de anti vibratie technologie, wat zorgt voor fijner werken voor de Makita gebruiker.

Makita accu gereedschap

Makita voorziet je in krachtig accu gereedschap, of het nu is voor op de bouw of voor in de tuin. Een groot voordeel van het accutuingereedschap is dat je gewoon de accu set ook op andere producten kan gebruiken. Zo hoef je niet voor elke tool een aparte accu en lader aan te schaffen. Handig, want niet alleen maak je optimaal gebruik van het accu gereedschap, ook bespaart het in de kosten.

In ons ruime assortiment met Makita accu gereedschap kennen wij verschillende soorten accu-platformen. Bekend zijn het LXT 18V/ 2x18V platform met 350+ machines, het CXT 12V MAX platform als je licht werk doet en compacte & handzame machines prefereert en sinds 2 jaar het XGT 40V platform met 100+ machines. Het XGT 40V platform is een doorontwikkeld platform met vernieuwde communicatietechnologie, dit platform heeft Makita ontwikkeld met het doel om snoer en brandstof in de toekomst te kunnen vervangen. Beide platformen zijn uitwisselbaar met machines voor bouw en industrie, tuinmachines, schoonmaakmachines en een outdoor programma. Voor de meeste gebruikers voldoet het LXT 18V platform uitstekend, maar om snoer en brandstof aangedreven machines te vervangen kom je uit op het XGT 40V platform. Een groot voordeel van al deze accu gereedschappen is dat ze snoerloos zijn. Geen gedoe meer met verlengsnoeren en een beperkte bewegingsvrijheid. Zowel tijdens de klus als ook in de tuin denkt Makita met je mee

Makita gereedschap kopen?

Producten van Makita koop je gemakkelijk online via de website van de Boer Drachten. In ons uitgebreide aanbod hebben we in alles de betere keuze voor Makitaproducten. Denk hierbij aan een invalzaag, accuboormachine of grastrimmer. Op onze website kan je gemakkelijk verschillende versies van de producten met elkaar vergelijken. Hierdoor heb je altijd een duidelijk overzicht en weet je welk product past bij jouw wensen. Wanneer je via onze website besteld voor 20:00 uur leveren wij vaak de volgende dag de producten al bij je thuis. 

Wil je ons uitgebreide assortiment in het echt komen bekijken? Dan ben je van harte welkom in onze vestiging aan de Jade in Drachten. Hier staat ons deskundig personeel voor je klaar om je te helpen met al je vragen. Daarnaast kan je natuurlijk ook al onze andere producten bekijken. Is Drachten te ver weg? Ook in Hazerswoude-Dorp staan wij voor je klaar.

Voor vragen kan je ook bellen of mailen naar onze klantenservice. Zij staan je graag te woord en helpen je bij het maken van de betere keuze. 

Wacht niet te lang en bestel nu bij de Boer Drachten alles van Makita. 

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw