menu
  • excl.
  • incl.
BTW

4Tecx

Het merk 4TECX is het label van De Boer Drachten in het technische segment. 4tecx is een merk voor de professionals, samegesteld door inkopers met vaktechnische kennis. Voor het merk 4TECX wordt een selectie gemaakt van de beste producten op basis van kwaliteit en prijs. Alle producten van 4tecx voldoen daarom aan de eisen die een professional stelt, tegen de beste prijs in de markt. In de lijn van 4tecx zitten onder andere handgereedschap, kruiwagens, machine accessoires (bv. slijpschijven en boren), persoonlijke beschermingsmiddelen, klimmaterialen, bevestigingsmaterialen, en elektra. Lees meer...

Compleet assortiment
Het assortiment van 4TECX wordt constant uitgebreid. Hierdoor wordt het steeds completer. Naast het basisassortiment, heeft dit merk ook werklampen, kitten, lijmen en menies en nog veel meer.

In ons assortiment van het merk 4TECX zitten veel soorten gereedschap. Daarbij kan je denken aan handgereedschap, zoals ringsteeksleutels, dopsleutels, tangen, hamers, meetinstrumenten, en nog veel meer. Ook de kruiwagens van het merk 4TECX hebben we op voorraad en zijn tegen een scherpe prijs online te bestellen. De kruiwagens zijn verkrijgbaar met gewone of lekvrije wielen. Ook trappen en ladders van 4TECX zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een scherpe prijs.

In het assortiment van 4TECX zitten uiteraard ook ijzerwaren, zoals schroeven, moeren, bouten, ringen, en nog veel meer. Vooral de vele assortimentdozen en kisten zijn aantrekkelijk geprijsd en zorgen voor een snelle aanvulling van je eigen voorraad. De kisten zijn zo opgebouwd, dat de maten waar je het meest gebruik van maakt, ook voldoende aanwezig is in de koffer.

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw