menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Britains boeren speelgoed kopen? 🚜🐄 Morgen in huis!

Britains

Realistisch, educatief en bovenal heel erg leuk!

De passie voor het boeren bestaan is iets dat De Boer deelt met veel Nederlandse kinderen. Boeren speelgoed is immers het leukste dat er is! Op de boerderij komen alle passies van jonge mensen met uiteenlopende interesses bij elkaar: voertuigen en mechaniek, maar ook dieren en de natuur!

Om kinderen kennis te laten maken met onze liefde voor de boer, hebben wij bij De Boer een breed aanbod aan agrarisch themaspeelgoed. Het Britse speelgoed merk Britains deelt deze passie al sinds 1921 en hun producten vormen dus een prachtig onderdeel van ons assortiment.

Lees meer...
Britains-merkenpagina-banner
68 artikelen gevonden
Sorteer op:
Britains New Holland T7.300
Britains New Holland T7.300
€ 43,49 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Britains Kverneland 2300 S Plough
Britains Kverneland 2300 S Plough
€ 19,99 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Ruim 100 jaar Agrarisch speelgoed

Ontdek de rijke geschiedenis van agrarisch themaspeelgoed met Britains, een toonaangevend merk dat al sinds 1921 kinderen en volwassenen meeneemt in het dagelijkse leven op de boerderij. De producten van Britains vieren het boeren bestaan en brengen deze passie tot leven via een uitgebreide collectie agrarisch speelgoed, dat door hoog realisme en waarheidsgetrouw detail zowel voor kinderen als volwassen verzamelaars een aanwinst is.

Miniaturen van alles voor de boerderij

In het speelgoedassortiment van Britains vind je alles wat je nodig hebt om een eigen boerderijwereld op schaal te creëren. Zo is er voor ieder kind wat wils! Zo zijn trekkers en voertuigen voor de één interessant, maar houdt de ander zich liever bezig met paarden en ruiters of een complete figuren-set van de boeren familie!

Trekkers

Laat de dromen van enthousiaste trekker-fans van alle leeftijden uitkomen met onze gedetailleerde miniatuurtractoren. Van klassieke modellen tot moderne krachtpatsers: de trekkers van Britains zijn zorgvuldig ontworpen om met hun realistische details de echte landbouwervaring te evenaren. Naast de moderne en welkbekende modellen van John Deere en New Holland, zijn er ook miniaturen van een aantal oude bekende merken verkrijgbaar: zoals Ford en International Harvester.

Dieren

Breng de boerderij in jouw woonkamer tot leven met onze verzameling miniatuurdieren. Van koeien en schapen tot paarden en kippen, onze dieren zijn perfect voor kinderen om te spelen en te verzamelen. Zo voeg je een extra vleugje realisme toe aan elke boerderijscene.

Toebehoren

De laatste toevoeging om de agrarische fantasiewereld van jouw kind compleet te maken, vind je in de uitgebreide reeks accessoires van Britain. Van schuren en hekken tot hooibalen en landbouwgereedschap, we hebben bij De Boer alles wat je nodig hebt om de miniatuurboerderij van jouw kind tot in de kleinste details aan te kleden.

Koop Britains bij De Boer!

Voor agrarisch speelgoed is De Boer het aangewezen adres. Wij verkopen alles wat je nodig hebt om jouw kind uren vermaak kado te doen. Britain is maar één van onze vele merken boeren speelgoed, dus neem gerust nog een kijkje in de rest van ons online speelgoedaanbod. Wil je onze agrarische speelgoed graag eens in het echt bekijken? Dan ben je van harte welkom in één van onze winkels. 

Bestel je jouw Britains voor 20:00? Dan heb je het morgen al in huis! 

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw