menu
  • excl.
  • incl.
BTW
BERG

BERG

Het speelgoed van Berg is van absolute topkwaliteit. De skelters en trampolines van dit merk staan bekend om hun duurzaamheid, grote keuze en uiteraard het enorme speelplezier die ze bieden. De skelters van Berg zijn er in de meest waanzinnige kleuren en uitvoeringen, van Fiat tot BMW. Je waant je in een echte auto als je rijdt op één van deze topskelters. De trampolines van Berg zijn er in verschillende lijnen, waarbij de kwaliteit alleen maar beter wordt. De Favorit en de Champion lijnen zijn het meest populair in ons assortiment, we hebben al vele tevreden gebruikers mogen ontdekken. Lees meer...

BERG

BERG TRAMPOLINES
De trampolines van het bekende merk Berg zijn verkrijgbaar als normaal, inground en zelfs flatground! Alle varianten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals groen en rood. De trampolines zijn er in verschillende series zoals: Berg Favorit, Berg Champion en Berg Elite. In die volgorde is ook de prijs/kwaliteitverhouding. Voor elk gezin de perfecte trampoline: Generation Bounce.


BERG SKELTERS
De skelters van Berg staan voor absolute topkwaliteit. Er zijn een aantal series, elk voor een eigen leeftijdsgroep. In de leeftijdsgroep 2-5 jaar zit de serie Berg Buzzy, voor de leeftijd van 3-8 kan je kiezen voor de Berg Buddy, Berg Junior of de Berg Chopper. In de leeftijdsgroep van 4-12 zitten o.a. de Berg Rally, Berg Basic, Berg Extra en nog veel meer. Naast de standaard modellen heeft Berg de mooiste merken nagebouwd op de skelters, waarond Fiat, BMW en John Deere. Je waant je in een echte auto! Nieuw is de Berg Biky een loopfiets voor kinderen vanaf 2 jaar. De Berg Biky is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zoals de Retro, Cross, City en Mini.
 

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw