menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Siku Speelgoed kopen? - Gratis verzending!

Deboerdrachten-Merken-banner-Siku

Siku Minaturen

Met Siku haal je agrarisch speelgoed in huis wat perfect op schaal is gemaakt. Siku staat bekend om zijn tractoren, landbouwvoertuigen en alles wat met de boerderij te maken heeft. Daarnaast heeft Siku ook ander speelgoed zoals miniatuur persoonsvoertuigen, bussen, brandweerauto’s, Jeeps en nog veel meer. Vanwege de hoge kwaliteit van Siku speelgoed heb je jarenlang speelplezier. Daarnaast is het speelgoed van Siku niet alleen heel erg leuk, maar helpt kinderen ook in de ontwikkeling. Kinderen doen ervaring op met agrarische voertuigen en bouwvoertuigen die in de volwassen wereld ook gebruikt worden. Siku is geschikt voor kinderen, maar ook zeker voor de verzamelaars onder ons.

118 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Siku trekkers

De trekkers van Siku zijn uitgevoerd tot in het kleinste detail. Naast een brede lijn met tractors, heeft Siku ook een fantastische lijn met agrarische voertuigen, zoals een hakselaar, verreikers, diverse aanhangwagens, graafmachines en nog veel meer. Ook zijn er diverse accessoies, De miniaturen van Siku zijn in allerlei formaten; waaronder op schaal 1:32; en 1:55 en 1:87. Bij de trekkers van Siku zijn ook de leukste boerderijen en stallen te krijgen van Kids Globe. Het assortiment beslaat de grootste merken, zoals John Deere, Fendt, New Holland, Deutz, Claas en nog veel meer!

Siku bouwvoertuigen

Naast de mooie lijn met agrarisch speelgoed heeft Siku ook een groot assortiment stad- en bouwvoertuigen. Dit assortiment bestaat onder andere uit vrachtwagens, auto's maar ook heftrucks, graafmachines en nog veel meer. Een groot deel van het assortiment bouwvoertuigen is van de schaalgrootte 1:87.

Siku 360 afbeeldingen

Veel voertuigen kan je goed bekijken op onze website! Van veel miniaturen hebben wij 360 graden afbeeldingen beschikbaar, waardoor je de miniaturen goed vanuit elke hoek kan bekijken. Zo kan je elk detail goed zien, voor je tot de aankoop over gaat.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw