menu
 • excl.
 • incl.
BTW

De Boer | JFC agrarische benodigdheden

JFC

JFC AGRI is opgericht in 1987 en is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de landbouwsector. Het bedrijf is begonnen als een klein familiebedrijf en is in de loop der jaren sterk gegroeid, waarbij het zich heeft uitgebreid naar meerdere locaties in Ierland en het Verenigd Koninkrijk. Door samen te werken met boeren en andere partners in de landbouwsector, blijft JFC zich inzetten voor duurzaamheid en groei. Bij JFC staat de klant centraal en zij zorgen ervoor dat u de producten en diensten krijgen die u nodig heeft om te excelleren. Kies JFC AGRI voor uw landbouwbehoeften en ontdek hoe ze u kunnen helpen om uw bedrijf naar het volgende niveau te tillen. 

Lees meer...
132 artikelen gevonden
Sorteer op:
JFC Grote Kalverhut Groen CH110
JFC Grote Kalverhut Groen CH110
€ 333,85 (per stuk)
leverbaar binnen 4-8 werkdagen
Hekvoerbak 23 liter
Hekvoerbak 23 liter
€ 62,33 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Ophangbeugel voor (JFC) Dubbele Emmer
Ophangbeugel voor (JFC) Dubbele Emmer
€ 23,90 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Kiepkruiwagen JFC - 500 Liter
Kiepkruiwagen JFC - 500 Liter
€ 708,89 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Mobiele Dieseltank 425 Liter
Mobiele Dieseltank 425 Liter
€ 1.288,00 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Hoekdrinkbak 22 liter
Hoekdrinkbak 22 liter
€ 99,98 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Kiepkruiwagen JFC - 400 Liter
Kiepkruiwagen JFC - 400 Liter
€ 548,76 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

JFC AGRI is sterk gefocust op innoverende producten en diensten voor de landbouwsector en heeft altijd geïnvesteerd in de nieuwste technologieën en het opleiden van haar medewerkers. Dit heeft geleid tot een uitgebreid productassortiment en een reputatie als een betrouwbare en kwalitatieve leverancier van landbouwoplossingen.

Van hoogwaardige voederopslag- en verwerkingsoplossingen tot duurzame bemestingsmiddelen en gewasbescherming, JFC AGRI is toegewijd aan het ondersteunen van de landbouwsector. Met een team van experts en de nieuwste technologieën, blijft JFC streven naar verbetering en uitbreiding van haar producten en diensten.

Producten van JFC AGRI

JFC AGRI biedt een breed scala aan producten en oplossingen voor zowel veehouderij als akkerbouw. Hieronder de belangrijkste producten die JFC aanbiedt:

 1. Voederopslag- en verwerkingsoplossingen: voerwagens, voeropslag en -verwerkingsapparatuur.
 2. Bemestingsoplossingen: Duurzame bemestingsmiddelen voor optimale groei en opbrengst.
 3. Veiligheidsproducten: Afsluitbare medicijnkasten voor vee
 4. Irrigatie-oplossingen: Irrigatiesystemen en watermanagement-oplossingen.
 5. Landbouwproducten: Landbouwtools en -machines voor akkerbouw en veehouderij.
 6. Ondersteuning en diensten: Technische ondersteuning en training voor boeren en andere partners in de landbouwsector.

JFC Irrigatiesystemen

De irrigatiesystemen van JFC AGRI bieden een duurzame oplossing voor onder andere het opvangen van regenwater in zowel boven- als ondergrondse watertanks. Deze tanks komen in verschillende maten en kunnen tot wel 10,000 liter aan regenwater opvangen. Daarnaast kunnen deze tanks vrijwel overal aan verbonden worden dankzij de geattendeerde CORRIPIPE van JFC. Ook deze pijpen komen in verschillende maten en lengtes zodat ze eenvoudig te gebruiken zijn voor vele toepassingen. 

JFC Drinkbakken

Een van de belangrijkste productgroepen van JFC AGRI is de brede selectie drinkbakken voor veehouderij, waaronder:

 1. Automatische drinkbakken: Met verschillende opties voor watermanagement en bewatering voor zowel grotere als kleinere veestapels.
 2. Waterkoelers: Voor het koelen van water en het voorkomen van vervuiling voor een beter drinkgemak van het vee.
 3. Stalwaterbakken: Voor het bieden van schoon en vers water aan uw veestapel in de stal.
 4. Stalwaterbehandelingssystemen: Voor het beheren en verbeteren van de waterkwaliteit voor uw veestapel.

JFC AGRI is toegewijd aan het bieden van de hoogste kwaliteit drinkbakken die specifiek zijn ontworpen voor veehouderij en garanderen een efficiënte bewatering voor uw veestapel. Er zijn varianten geschikt voor alle soorten vee om u te voorzien van het meest efficiënte systeem op de markt.

JFC bij de Boer

Bent u opzoek naar de ideale producten om uw boerderij naar het volgende niveau te tillen ? Dan is ons ruime assortiment JFC artikelen perfect voor u, van drinkbakken tot speenemmers, vind nu uw nieuwe agrarische benodigdheden in onze webshop. Voor de meeste JFC artikelen geldt, voor 20:00 uur besteld, morgen in huis, zodat u zo snel mogelijk kan beginnen met efficiënter maken van uw boerderij. 

Heeft u moeite met kiezen of heeft u vragen over de producten, neem dan contact op met onze klantenservice. Wilt u de producten toch liever in het echt bekijken? Dan nodigen we u graag uit om een kijkje in een van onze winkels te nemen, waar we u van passend advies kunnen voorzien bij de aankoop van uw JFC producten.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw