menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Felco

De Boer Merkpagina Felco

Felco snoeischaren

Gereedschap van FELCO is ontwikkeld om in harmonie met de natuur te werken. De gebruikers in de hele wereld waarderen deze producten waarmee gaaf en nauwkeurig gesnoeid kan worden, een garantie voor een vlotte houtsnoei.
Felco is een geliefd merk onder de professionele eindgebruikers.

69 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Felco is niet alleen voor de professionele markt

De doelstellingen van FELCO hebben altijd bestaan uit het bieden van innovatieve en duurzame oplossingen voor de markt voor de snij- en snoeigereedschap. Hoewel de commerciële strategie vooral georiënteerd is op de professionele markt, wordt de individuele markt niet vergeten: ook de perfectionist moet kunnen profiteren van het beste snij- en snoeigereedschap.

Felco bij De Boer

Felco is een populair merk onder zowel hoveniers als tuinliefhebbers. In ons assortiment vindt u de meest gangbare scharen en zagen van het merk. Ook diverse onderdele zijn uit ruime voorraad leverbaar. Naast Felco hebben we ook merken als Silky en ARS voor de professionele markt.

Felco onderdelen

Door de hoge kwaliteit van de Felco gaan de gereedschappen lang mee. Om daarbij de duurzaamheid beter te ondersteunen is de filiosofie van Felco om de reserveonderdelen goed leverbaar te houden. Daarbij gaat het gereedschap nog langer mee en hoeft hooguit een keer een veer of een handvat te worden vervangen.

Alle onderdelen zijn ook verkrijgbaar via De Boer Drachten, als officiele dealer van Felco producten.
De meest gangbare vindt u in onze webshop. Staat het daar niet bij, kunt u contact opnemen met uw verzoek.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw