menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Bruder Speelgoed kopen? - Gratis verzending!

Deboerdrachten-Merken-banner-Bruder

Bruder Speelgoed

Met speelgoed van Bruder ben je in het bezit van schitterende miniaturen die bijzonder veel op echte voertuigen lijken. Vanwege de hoge kwaliteit van Bruder speelgoed heb je jarenlang speelplezier. Het speelgoed is geschikt voor zowel binnen als buiten. Daarnaast is het speelgoed van Bruder niet alleen leuk, maar helpt kinderen ook in de ontwikkeling. Kinderen doen ervaring op met agrarische voertuigen en bouwvoertuigen die in de volwassen wereld ook gebruikt worden. De meeste modellen van Bruder zijn gemaakt in de schaal 1:16.

191 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Bruder speelgoed soorten

Bruder heeft verschillende soorten speelgoed zoals o.a. tractoren, hijskranen, kiepwagens, brandweerauto’s en nog veel meer. Voor elke agri- en bouwliefhebber is er wel geschikt speelgoed te vinden. Bruder speelgoed wordt verkocht in meer dan 70 verschillende landen, over de hele wereld. Dat zegt veel over het succes van Bruder. Ook in Nederland is Bruder een vooraanstaand merk voor landbouw miniaturen.
 
Bruder tractor
De Boer Drachten heeft een groot assortiment met Bruder speelgoed tractoren. Denk hierbij aan trekker van populaire merken zoals John Deere, Fendt, Claas en nog veel meer. Vaak wordt bij de speelgoed tractor ook een voorlader of trailer meegeleverd. Speelgoed tractoren van Bruder zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
 
Bruder hijskraan
Naast tractoren heeft De Boer Drachten ook Bruder hijskranen. De meeste hijskranen zijn waarheidsgetrouw nagemaakt in de schaal 1:16. Bruder speelgoed hijskranen zijn geschikt voor zowel binnen als buiten mee te spelen.
 
Bruder kiepwagen
De droom van iedere trucker: een kleine kiepwagen met een overweldigend uiterlijk. Sommige speelgoed kiepwagens van Bruder zijn bestuurbaar met een controller.
 
Bruder brandweerauto
Speelgoedauto’s van Bruder zijn heel populair. Schuif de ladder naar boven om de brand te blussen. De luchtladder is ook voorzien van een redding mand, deze is doormiddel van een handwiel in hoogte verstelbaar.
 
Bruder boerderij
Alles voor op de boerderij is in speelgoed bij De Boer Drachten te krijgen. Denk aan dieren, paardenstallen, paardenafrastering, hooibalen, boomstammen en nog veel meer.
 
Bruder paardenstal
Ben je paardenliefhebber en wil je je eigen speelgoed paardenstal van speelgoed hebben? De Boer Drachten heeft paardenstallen van Bruder! In deze stallen kun je je paarden prima verzorgen. Elk paard heeft zijn eigen box.
 
Bruder onderdelen
Ook voor Bruder onderdelen van bepaalde speelgoed sets ben je bij De Boer Drachten op het juiste adres. Wij hebben o.a. sturen, voorladers, banden, lichten en nog veel meer onderdelen en accessoires op voorraad.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw