menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Bruder kopen? - Gratis verzending!

Bruder

Bruder wordt gezien als hét merk voor speelgoed op schaal 1:16. De mooie miniaturen zijn van hoge kwaliteit, en lijken bijzonder veel op de echte voertuigen. Het speelgoed is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Kinderen kunnen met de voertuigen de echte wereld zelf naspelen. Bruder speelgoed heeft miniaturen die je kan herkennen uit de echte wereld. Met verschillende thema’s zoals boerderij, landbouw, transport, hulpdiensten en veehouderij zijn de mogelijkheden ontzettend groot en kun je makkelijk de meest verschillende situaties naspelen. Het speelgoed van Bruder is van hoge kwaliteit, daarom kunnen kinderen binnen en buiten met hun Bruder miniaturen spelen.

Lees meer...
Deboerdrachten-Merken-banner-Bruder
233 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Bruder

Ontstaan van Bruder

Bruder Speelgoed bestaat al sinds 1926 en werd opgericht in het Duitse Fürth, door Paul Bruder. Eerst produceerde Bruder alleen nog maar koperen trompet onderdelen. Na een gedwongen pauze vanaf 1939, door de Tweede Wereldoorlog, startte het bedrijf in 1948 opnieuw. Sinds 1958 wordt het razend populaire speelgoed in de plastic vorm die we nu nog steeds kennen gemaakt. Waar Bruder oorspronkelijk alleen in Duitsland verkocht werd, is het merk nu in meer dan 70 verschillende landen te krijgen. Wel produceert Bruder als een van de weinigen nog steeds zijn speelgoed in Duitsland. 

Bruder speelgoed

Bruder speelgoed komt in allerlei soorten en maten. De meest voorkomende schaal is 1 op 16. Bruder speelgoed staat bekend om zijn realistische miniaturen, met veel verschillende werkende onderdelen. Bruder heeft 5 hoofdthema’s: constructie, bosbouw, hulpverlening, bosbouw en natuurlijk niet te vergeten de landbouw. Bruder speelgoed produceert vooral voertuigen, zoals vrachtwagens, brandweerwagens, kraanwagens, tractoren, en hakselaars. Maar produceert ook de bworld, waar speelfiguren van bijvoorbeeld brandweermannen, tuinmannen, of verschillende werkomgevingen en situaties zoals een brandweerkazerne of manege. 

Creëer je eigen wereld met Bruder speelgoed

Het speelgoed van Bruder combineer je gemakkelijk, zo creëer je je eigen wereld. De gedetailleerde miniaturen van Bruder sluiten eenvoudig bij elkaar aan. Veel van de verschillende voertuigen beschikken over een trekhaak, hier kun je veel verschillende soorten aanhangers en machines aan koppelen. Zo kun je het speelgoed makkelijk combineren, en je eigen speelwereld creëren.  

Er wordt alleen maar gebruik gemaakt van echte merken voor de miniatuurvoertuigen. Zo kun je MAN vrachtwagens, Mercedes bussen, John Deere of Fendt Trekkers, Liebherr shovels, Jeep auto’s of zelfs een CAT bulldozer terugvinden in het uitgebreide assortiment van Bruder. Ook bekende bezorgdiensten zoal DHL en UPS hebben hun eigen Bruder speelgoed, met de bekende livery uit de echte wereld.

Naast dat dit natuurlijk heel leuk is, is het ook leerzaam. Bruder ontwerpt hun speelgoed als “model achtig speelgoed”. De slogan van het bedrijf is dan ook “Just like the real thing”. Op deze manier worden kinderen gestimuleerd om functionele contexten te begrijpen uit de situatie die ze zelf naspelen met hun speelgoed.

Bruder Profi-Serie

In de Bruder Profi-Serie kun je allerlei verschillende thema’s terugvinden. Zoals landbouw, transport, paardensport, bosbouw en vrije tijd. Je vindt hier veel verschillende terug. Zo kun je MAN vrachtwagens, Mercedes bussen, John Deere of Fendt Trekkers, Liebherr shovels, Jeep auto’s of zelfs een CAT bulldozer terugvinden in het uitgebreide assortiment van Bruder. Ook bekende bezorgdiensten zoal DHL en UPS hebben hun eigen Bruder speelgoed, met de bekende livery uit de echte wereld.

Bruder Bworld

Bruder produceert al lang niet meer alleen losse voertuigen. In de Bruder Bworld serie worden miniatuurfiguren zoals politieagenten, bouwvakkers en boeren, en verschillende woon en werkplekken gemaakt. Zo kunnen kinderen de Bworld serie verschillende situaties in detail naspelen. Zo kunnen ze hun auto een service beurt geven, de reddingsbrigade naspelen, op vakantie gaan met de camper, op het politiebureau werken, of het ziekenhuis nadoen. Naast losse figuren zijn er, auto’s, fietsen, dieren en nog veel meer te verkrijgen. Deze miniaturen kunnen kinderen allemaal combineren, om hun volledige fantasie te gebruiken.

Bruder vrachtwagens

De Bruder vrachtwagens zijn bij De Boer razend populair, en dat is niet zonder reden. In ons assortiment hebben we ontzettend veel verschillende levensechte miniatuur vrachtwagens. Zo kun je kiezen uit een vrachtwagen met aanhanger, vuilniswagen, kraanwagen of een gedetailleerde Scania vrachtwagen met een bulldozer op een aanhanger. 

Bruder tractoren

Het aanbod van Bruder tractoren en landbouwmachines is erg uitgebreid. Bestaat een landbouwmachine het in het echte leven? Dan is er waarschijnlijk een Bruder miniatuur van. Bruder speelgoed heeft een compleet aanbod van tractoren, hakselaars, aanhangers en nog veel meer. De bekende merken als Claas, Fendt, John Deere, Massey Ferguson en Steyr vind je hier allemaal terug.

Bruder bouwvoertuigen

Bruder heeft een compleet aanbod aan bouwvoertuigen. Shovels, graafmachines, vrachtwagens, hijskranen, cementmixers, straatwalsen, je kan het zo gek niet bedenken of er is een miniatuur van. Met de bekende machines en merken uit de volwassen wereld, kunnen kinderen de bouwplaatsen van de echte wereld naspelen. Leuk, en leerzaam tegelijk!

Bruder hulpdiensten

Ook alle hulpdiensten zoals de brandweer, politie, ambulance en reddingsbrigade zijn goed vertegenwoordigd in het assortiment van Bruder. Je kind kan kiezen uit Bruder brandweerwagens, ambulances, diverse politieauto’s reddingsboten, eerste hulp afdeling, politiepaard en nog veel meer. Ook deze Bruder hulpdiensten zijn gebaseerd op voorbeelden uit de werkelijkheid, bevatten soms zelf werkende zwaailichten en sirenes.

Bruder onderdelen

Bruder speelgoed is van hoge kwaliteit, maar het kan natuurlijk altijd voorkomen dat er iets stuk gaat tijdens het spelen. Bij De Boer hebben we een aantal onderdelen van Bruder, zoals zwaailampen, licht en geluid modules, trekhaken, en wielen.

Bruder kopen bij De Boer Drachten

Al je Bruder speelgoed koop je eenvoudig bij De Boer Drachten. We hebben een ontzettend groot assortiment aan Bruder speelgoed. Bestel je vandaag? Dan heb je je Bruder vrachtwagen, aanhanger, of kraan morgen al in huis! Heb je bestelling direct nodig, voor bijvoorbeeld een verjaardag of feestje? Kom dan gerust langs in onze winkel in Drachten. Bij vragen over ons assortiment Bruder gereedschap kun je altijd terecht bij onze klantenservice.
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw