menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Bruder kopen? - Gratis verzending!

Bruder

Bruder wordt gezien als hèt merk voor speelgoed op schaal 1:16. Deze mooie miniaturen zijn van hoge kwaliteit, en lijken bijzonder veel op de echte voertuigen. Het speelgoed is daarnaast niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Kinderen kunnen met de voertuigen de echte wereld zelf naspelen. Bruder speelgoed is speelgoed dat iedereen kan herkennen uit de echte wereld. Met verschillende thema’s zoals boerderij, landbouw, transport, hulpdiensten en veehouderij, zijn de mogelijkheden ontzettend groot en kun je makkelijk de meest verschillende situaties naspelen. Het speelgoed is van hoge kwaliteit, daarom kunnen kinderen van alle leeftijden zowel binnen als buiten naar hartenlust met Bruder miniaturen spelen.

Lees meer...
Deboerdrachten-Merken-banner-Bruder
257 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Bruder

Ontstaan van Bruder

Bruder speelgoed bestaat al sinds 1926. De fabrikant werd opgericht in het Duitse Fürth, door dhr. Paul Bruder. Eerst werden er alleen maar koperen trompet onderdelen geproduceerd. Na een gedwongen pauze, vanaf 1939 door de tweewereldoorlog, startte het bedrijf in 1948 opnieuw. Sinds 1958 wordt het razend populaire speelgoed gemaakt, in de plastic vorm die we nu nog steeds herkennen. Waar Bruder oorspronkelijk alleen in Duitsland werd verkocht, is het merk inmiddels in meer dan 70 landen bekend en verkrijgbaar. Wel blijft Duitsland nog steeds de plaats waar al het speelgoed van Bruder wordt geproduceerd.

Bruder speelgoed

Bruder speelgoed wordt in allerlei soorten en maten gemaakt en verkocht. De meest voorkomende schaal is 1 op 16. Het speelgoed staat bekend om zijn realistische miniaturen, met veel verschillende werkende onderdelen. In totaal is het speelgoed in 5 hoofdthema’s te onderscheiden, namelijk: constructie, bosbouw, hulpverlening, bosbouw en natuurlijk niet te vergeten de landbouw. Bruder speelgoed produceert vooral voertuigen, zoals vrachtwagens, brandweerwagens, kraanwagens, tractoren, en hakselaars. Maar Bruder heeft ook haar eigen speelfiguren, zoals tuinmannen, brandweermannen of andere hulpverleners, waarmee verschillende situaties in verschillende werkomgevingen (zoals het politiebureau of de manege) kunnen worden nagespeeld.

Creëer je eigen wereld met Bruder speelgoed

Het speelgoed van Bruder combineer je gemakkelijk, waardoor je stukje voor stukje een hele eigen wereld kunt creëeren. De gedetailleerde miniaturen van Bruder uit dezelfde schaalcategoie sluiten eenvoudig bij elkaar aan. Zo beschikken veel van de verschillende voertuigen over een realistische trekhaak, waarmee je veel verschillende soorten aanhangers en machines koppelt aan je voertuigen. 

Veel echte merken zijn beschikbaar in de miniatuurvorm van Bruder. Zo kun je MAN vrachtwagens, Mercedes-Benz bussen, John Deere of Fendt Trekkers, Liebherr shovels, Jeep auto’s of zelfs een CAT bulldozer terugvinden in Bruder's uitgebreide assortiment. Ook bekende bezorgdiensten zoal DHL en UPS hebben hun eigen Bruder speelgoed, met de bekende logo's en kleuren zoals je die terugziet op de echte weg.

Naast dat realistisch en herkenbaar speelgoed natuurlijk heel erg leuk is voor zowel kinderen als volwassenen, is het ook erg leerzaam. De slogan van Bruder is niet voor niets: “Just like the real thing”. Op deze manier worden kinderen gestimuleerd om te begrijpen hoe de situaties en werkzaamheden die ze naspelen in het echt in zijn werk gaan.

Bruder Profi-Serie

In de Bruder Profi-Serie kun je allerlei verschillende thema’s terugvinden. Zoals landbouw, transport, paardensport, bosbouw en vrijetijd. Je vindt hier veel verschillende voertuigen en merken terug. Zo kun je MAN vrachtwagens, Mercedes bussen, John Deere of Fendt Trekkers, Liebherr shovels, Jeep auto’s of zelfs een CAT bulldozer terugvinden in het uitgebreide assortiment van Bruder. Ook bekende bezorgdiensten zoal DHL en UPS vind je terug in het assortiment met miniaturen van Bruder.

Bruder Bworld

Bruder produceert al lang niet meer alleen losse voertuigen: ook speelfiguren zijn toegevoegd aan de mix! In de Bruder Bworld serie worden miniatuurfiguren zoals politieagenten, bouwvakkers en boeren, en verschillende woon en werkplekken nagemaakt. Zo kunnen kinderen de Bworld serie verschillende situaties in detail naspelen. Zo kunnen ze hun auto een service beurt geven, de reddingsbrigade naspelen, op vakantie gaan met de camper, op het politiebureau werken, of het ziekenhuis nadoen. Naast losse figuren zijn er auto’s, fietsen, dieren en nog veel meer te verkrijgen. Deze miniaturen kunnen kinderen allemaal combineren, om hun volledige fantasie te gebruiken.

Bruder vrachtwagens

De Bruder vrachtwagens zijn bij De Boer razend populair, en dat is niet zonder reden. In ons assortiment hebben we ontzettend veel verschillende levensechte miniatuur vrachtwagens. Zo kun je kiezen uit een vrachtwagen met aanhanger, vuilniswagen, kraanwagen of een gedetailleerde Scania vrachtwagen met een bulldozer op een aanhanger. 

Bruder tractoren

Het aanbod van Bruder tractoren en landbouwmachines is erg uitgebreid. Bestaat een landbouwmachine het in het echte leven? Dan is er waarschijnlijk een Bruder miniatuur van. Bruder speelgoed heeft een compleet aanbod van tractoren, hakselaars, aanhangers en nog veel meer. De bekende merken als Claas, Fendt, John Deere, Massey Ferguson en Steyr vind je hier allemaal terug.

Bruder bouwvoertuigen

Bruder heeft een compleet aanbod aan bouwvoertuigen. Shovels, graafmachines, vrachtwagens, hijskranen, cementmixers, straatwalsen, je kan het zo gek niet bedenken of er is een miniatuur van. Met de bekende machines en merken uit de volwassen wereld, kunnen kinderen de bouwplaatsen van de echte wereld naspelen. Leuk, en leerzaam tegelijk!

Bruder hulpdiensten

Ook alle hulpdiensten zoals de brandweer, politie, ambulance en reddingsbrigade zijn goed vertegenwoordigd in het assortiment van Bruder. Je kind kan kiezen uit Bruder brandweerwagens, ambulances, diverse politieauto’s reddingsboten, eerste hulp afdeling, politiepaard en nog veel meer. Ook deze Bruder hulpdiensten zijn gebaseerd op voorbeelden uit de werkelijkheid, bevatten soms zelf werkende zwaailichten en sirenes.

Bruder onderdelen

Bruder speelgoed is van hoge kwaliteit, maar het kan natuurlijk altijd voorkomen dat er iets stuk gaat tijdens het spelen. Bij De Boer hebben we een aantal onderdelen van Bruder, zoals zwaailampen, licht en geluid modules, trekhaken, en wielen.

Bruder kopen bij De Boer Drachten

Al je Bruder speelgoed koop je eenvoudig bij De Boer Drachten. We hebben een ontzettend groot assortiment aan Bruder speelgoed. Bestel je vandaag? Dan heb je je Bruder vrachtwagen, aanhanger, of kraan morgen al in huis! Heb je bestelling direct nodig, voor bijvoorbeeld een verjaardag of feestje? Kom dan gerust langs in onze winkel in Drachten. Hier hebben we een groot gedeelte van ons assortiment staan. Zo kan je, samen met je kind, de betere keuze maken uit het Bruder speelgoed.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw