menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Qlima

De Boer is de betere keuze voor klimaatcontrole van Qlima.

Qlima helpt mensen al 35 de luchtkwaliteit en kamertemperatuur binnenshuis te controleren voor een comfertabelere en gezondere leefomgeving. De kwaliteit van de binnenlucht speelt een essentiële rol in het welzijn van jou en je gezin. Producten van Qlima geven jou de middelen in handen om het binnenklimaat van jouw woning te optimaliseren. Zo leef je nog comfertabeler en gezonder in je eigen huis! Bij De Boer vind je een breed aanbod artikelen voor klimaatcontrole van Qlima en adviseren wij je graag over de mogelijkheden. 

Lees meer...

Over Qlima

Qlim is een Europees merk dat,gespecialiseerd in binnenklimaatbeheersing, een mooie reputatie heeft opgebouwd als merk dat mensen helpt met het verbeteren van leefomstandigheden binnenshuis. Door voortdurende innovatie en toewijding aan kwaliteit, zijn ze de voorkeurskeuze voor het optimaliseren van het binnenklimaat in huishoudens. Ontdek de uitgebreide productlijn van Qlima, waaronder efficiënte kachels, sfeerhaarden, verkoelende airconditioningunits en hoogwaardige brandstoffen, en geniet van meer comfort in huis met deze toonaangevende oplossingen.

Producten van Qlima

Qlima biedt een uitgebreid assortiment aan producten om het binnenklimaat te optimaliseren. Onze productlijn omvat:

  • Kachels: De kachels combineren warmte met energiezuinigheid, waardoor je een comfortabele en kostenefficiënte verwarmingsoplossing krijgt.
  • Sfeerhaarden: Voeg een vleugje gezelligheid en stijl toe aan elke ruimte met onze sfeerhaarden, die warmte en ambiance bieden.
  • Airconditioningunits: Onze innovatieve airconditioningunits bieden niet alleen verkoeling in de warmere seizoenen, maar verbeteren ook de algehele luchtkwaliteit in huis.
  • Brandstoffen: Qlima levert hoogwaardige brandstoffen om te voorzien in de energiebehoeften van huishoudens en consumenten, waardoor we streven naar comfort en gemak voor onze klanten.

Wat is het belang van klimaatcontrole binnenshuis?

Het belang van klimaatcontrole binnenshuis kun je beter niet onderschatten. Een goede luchtkwaliteit en temperatuur heeft een aanzienlijke invloed op zowel comfort als gezondheid! De belangrijkste redenen waarom klimaatcontrole zo belangrijk is, worden kort toegelicht:

  • Comfort: Klimaatcontrole zorgt ervoor dat de temperatuur en luchtvochtigheid binnen in een comfortabel bereik blijven. Hiermee voorkom je niet alleen dat je huis te koud of te warm wordt om comfortabel in te leven, maar voorkom je ook andere vervelende klachten, zoals benauwdheid.
  • Gezondheid: Goede klimaatcontrole kan de luchtkwaliteit binnenshuis verbeteren door stof, allergenen en schadelijke stoffen te verminderen. Dit kan de gezondheid van jou en je gezin helpen beschermen. Vooral voor mensen met ademhalingsproblemen zoals astma kan goed gereedschap voor klimaatcontrole een heel verschil maken.
  • Milieuduurzaamheid: Het verminderen van energieverbruik door middel van efficiënte klimaatcontrole kan de ecologische voetafdruk van een gebouw verminderen. Door te investeren in gebruiksvriendelijk gereedschap voor klimaatcontrole, zoals bijvoorbeeld een elektrische kachel of airco

Kortom, klimaatcontrole binnenshuis is belangrijk voor het welzijn, de gezondheid, de efficiëntie, de duurzaamheid en het comfort van bewoners en werknemers. Het draagt bij aan een betere levenskwaliteit en elektrische oplossingen helpen wanneer ze gevoed worden met groene stroom tegelijkertijd de impact op het milieu te verminderen.

Klimaatcontrole voor de werkkamer met Qlima

Het controleren van bijvoorbeeld temperatuur en luchtvochtigheid is met name belangrijk voor thuiswerkers. Wanneer je het klimaat van je werkomgeving in eigen handen hebt, creëer je gemakkelijk een aangename werkatmosfeer. Meer comfort betekent minder afleidingen. Dit resulteert in een verhoogde productiviteit en welzijn, waardoor thuiswerken een prettigere ervaring wordt.

Qlima kopen? De Boer is de betere keuze

Als u overweegt om een Qlima-product aan te schaffen, is De Boer uw beste keuze. Ontdek waarom onze uitgebreide selectie, expertise en klantgerichte service uw optimale optie is voor het kopen van Qlima-apparatuur. Online bestelt u gemakkelijk en snel, maar als u liever na zorgvuldig overwegen een aankoop doet, geven wij u graag in één van onze winkels of door onze klantenservice gedetailleerd advies op maat! Dat maakt De Boer de betere keuze voor gereedschap en artikelen van Qlima.

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw