menu
 • excl.
 • incl.
BTW

Goodnature vallen kopen? - De Boer!

Goodnature

Goodnature helpt jou ratten en muizen bestrijden zonder het gebruik van gifstoffen. Nu rattengif niet langer gebruikt mag worden in Nederland is het tijd om te investeren in vriendelijke oplossingen. De sneldoders van Goodnature worden automatisch gereset en zijn eenvoudig en veilig te gebruiken. Goodnature heeft niet alleen een wereldprimeur gecreëerd, maar is ook een revolutie begonnen!

Zorg voor vriendelijke en toekomst bestendige bestrijdingsmiddelen voor jouw tuin of erf. Zo ben je optimaal tegen plaagdieren beschermd!

Lees meer...
Goodnature-banner-merkenpagina
7 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Wat Goodnature "Goed" maakt

Goodnature is misschien wel de beste oplossing voor ratten- en muzienbestrijding wanneer rattengif niet langer een oplossing is. Wat Goodnature onderscheid van andere ongediertedoders:

 • De vallen van Goodnature zijn geen eenmalige wonderen, maar herbruikbaar:
  Alle vallen van Goodnature gebruiken CO2 om zichzelf jarenlang te resetten, zodat ze altijd klaar zijn.
 • Geen goedkope rommel:
  Alle vallen van Goodnature zijn gemaakt in Nieuw-Zeeland van weerbestendige materialen.
 • Geen onafgemaakte zaken:
  Alle vallen van Goodnature zijn humaan van A-klasse en klaren de klus snel en schoon.
 • Geen giftige bijwerkingen:
  Al onze vallen zijn 100% gifvrij en veilig te gebruiken in de buurt van kinderen en huisdieren.

A24 Smart Vallen-Kit: slimmer vangen

De Smart Cap op de vallen van Goodnature telt hoeveel ongedierte de val heeft gedood en maakt via Bluetooth verbinding met de Goodnature smartphone app. Kill-meldingen zorgen ervoor dat je het resultaat van je vallen gemakkelijk inziet, terwijl bijvul-herinneringen ervoor zorgen dat je die twee keer per jaar bijvullen van de val niet vergeet.

Ontworpen voor alle omstandigheden

De vallen van Goodnature zijn ontwikkeld op basis van bijna twintig jaar praktijktesten en werken overal waar knaagdieren rondzwerven: garage, zolder, keuken, achtertuin, schuur of boerderij. Zowel binnen als buiten. Het wordt zelfs gebruikt in enkele van 's werelds meest kwetsbare ecosystemen om knaagdieren te doden en bedreigde diersoorten te beschermen.

100% gif-vrij doden

De knaagdierpasta lokstof is ontworpen om onweerstaanbaar te zijn voor ratten en muizen, zodat ze hun neus in je val steken voor een snelle, humane dood. Het is ook 100% gifvrij, waardoor het veilig is voor kinderen, huisdieren en andere dieren in het wild.

Goodnature kopen? - De Boer!

Bij De Boer koop je nu ook jouw Goodnature producten. Heb je al vallen van Goodnature aangeschaft voor jouw erf, tuin of zolder? Dan kun je bij ons terecht voor al jouw Goodnature onderhoudsartikelen! Denk bijvoorbeeld aan hervullingen knaagdierpasta, als lokstof voor jouw Goodnature val.

Bij De Boer vind je, naast de nieuwste innovaties van Goodnature, ook traditionelere vallen en vangkooien voor ratten en muizenbestrijding. Benieuwd naar alle bestrijdingsmiddelen en gereedschappen van De Boer? Vind ze op onze website met ons volledige assortiment, of kom langs in één van onze winkels voor een persoonlijk advies.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw