menu
  • excl.
  • incl.
BTW
GARDENA

GARDENA

GARDENA is het toonaangevende merk voor hoogwaardig tuingereedschap en biedt innovatieve oplossingen voor dagelijks tuinieren. De Boer Drachten biedt een breed assortiment tuinartikelen die het tuinieren voor u gemakkelijk maken. Geniet van meer vrije tijd; de robotmaaiers van GARDENA doen al het werk voor u. Altijd een perfect onderhouden gazon. Ontdek de wereld van GARDENA. Lees meer...

GARDENA - Tuingereedschap

Een belangrijk deel van ons assortiment wordt gevuld door het merk GARDENA. Van dit merk voeren we besproeiingssystemen, pompen, handgereedschap en elektrisch tuingereedschap. GARDENA voert al meer dan 50 jaar de boventoon in het tuinlandschap in Nederland en daarbuiten. Of je nu zoekt naar een tuinslang, of een robotmaaier, GARDENA biedt een uitstekende kwaliteit, voor een goede prijs.

Bewateren

De juiste bewatering is essentieel om uw planten en uw gazon groen en gezond te houden. GARDENA heeft alles wat u nodig heeft voor de juiste besproeiing van uw tuin.

Gazononderhoud

Een prachtig gazon is wereldwijd een van de meest gewenste kenmerken van de tuin. Het juiste gazononderhoud is de sleutel tot een groen en goed uitziend gazon. Gebruik GARDENA uitrusting voor alle aspecten van het gazononderhoud.

Boom- en struikonderhoud

Struiken, bomen en heggen moeten worden gesnoeid, getrimd, gemaaid en gezaagd om gezond en sterk te blijven. GARDENA heeft alles voor landschapsontwerp en tuinonderhoud, zoals takkenscharen, heggenscharen, zagen en nog veel meer.

 

Grond en bodem

Profiteer optimaal van uw tuin door uw tuinbodem, perken en grond te onderhouden. GARDENA heeft de handgereedschappen die u nodig heeft om het werk uit te voeren.

GARDENA bij De Boer Drachten

Bij een échte tuin en park specialist kan een bekend merk als GARDENA niet ontbreken. Al meer dan 50 jaar staat GARDENA bekend om zijn kwaliteit op het gebied van tuingereedschap. In ons assortiment zijn meer dan 200 artikelen van dit merk, gewoon uit voorraad leverbaar.

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw