menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Biofood

Deboerdrachten-biofood-merkpagina

BIOFOOD

Steeds meer mensen met een hond of kat kiezen voor natuurlijke producten vanwege een groeiende bewustwording voor dier en milieu. Met BIOFOOD kies je voor natuurlijke producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding voor jouw hond en kat. BIOFOOD is marktleider op het gebied van smaakvolle en gezonde schapenvet producten voor honden. Naast hoogwaardige natuurlijke kwaliteitsvoeding heeft BIOFOOD haar eigen natuurlijke, smaakvolle en aanvullende verzorgingsartikelen, waaronder vetten, supplementen, snacks en tabletten maar ook natuurkruiden en kauwkluiven.

46 artikelen gevonden
Sorteer op:
Biofood Vleesvoeding Worst Zalm 0,8 kg
Biofood Vleesvoeding Worst Zalm 0,8 kg
€ 4,08 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Biofood diervoeding

Biofood is droogvoer van topkwaliteit, van Nederlands fabricaat. Het wordt geproduceerd in Drachten, Friesland. Het voer is geschikt voor een diversiteit aan rassen, en is gemaakt zonder kunstmatige additieven. Het voer is zorgvuldig samengesteld en geeft je dier alle essentiele voedingsstoffen die het dagelijks nodig heeft. Biofood heeft voeding voor honden en katten, met speciaal voer voor jonge en oude dieren.

Biofood Hondenvoer

Biofood Hondenvoer komt in diverse smaken, die je hond allemaal lust! Zo is er kip, rund, wild en zalm. Het voer wordt gemaakt zonder kunstmatige toevoegingen. Het is een holistisch product, ideaal voor een evenwichtig dieet voor uw hond! Biofood hondenvoer kent een hoog “acceptatiegehalte”, oftewel, veel dieren eten het graag.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw